Vacature Administratieve medewerker / planner m/v, omgeving Goeree-Overflakkee - Ouddorp

Ouddorp

Schmidt Watertechniek BV
  • Schmidt Watertechniek BV Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 20 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
De taken bestaan o.a. uit de administratieve ondersteuning van projecten, het opstellen van rapportages van uitgvoerde werkzaamheden door de technische dienst en het plannen van werkzaamheden. Het onderhouden van contaten met onze klanten en collega's is eveneens een onderdeel van de werkzaamheden.  
Gestelde eisen Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Klantcontacten en contacten met collega's zijn een essencieel onderdeel van de werkzaamheden. Voldoende computerervaring met Windows, Word, Excel, Adobe Acrobat etc. Een een klantgerichte en flexibele instelling zonder ‘9 tot 5' mentaliteit zijn vanzelfsprekend.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Salarisinformatie Goed en marktconform salaris met bonusregeling
Bedrijfsomschrijving Schmidt Watertechniek B.V. is een technische handelsonderneming en gespecialiseerde dienstverlener.
Buizen en leidingsystemen voor drinkwater, afvalwater, bluswater en gas zijn ons verbindend element. Levering van alle componenten, gereedschappen en serviceoplossingen voor leidingsystemen staan bij ons centraal. Als dienstverlening bieden wij lekdetectieonderzoek, capaciteitsmetingen, onderhoud aan ondergrondse waterleidingsystemen, blussystemen en buisinspecties.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Ouddorp