Vacature Monteur - Peest

Peest

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij die ervaren Monteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is op zoek naar een Monteur. Als Monteur ben jij voornamelijk bezig met het onderhouden van diverse grote machines. De werkzaamheden vinden plaats op het hoofdkantoor in Peest. In jouw nieuwe functie als Monteur werk jij maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. De kans op overwerken is bij onze opdrachtgever groot.

Bedrijfsprofiel
Het hoofdkantoor van onze opdrachtgever is gevestigd in het mooie Peest. Het unieke product en de daarbij behorende dienstverlening, waar onze opdrachtgever gespecialiseerd in is, is het railsbreken. Door middel van innovatie hebben zij materieel ontworpen welke het railsbreken efficiënter en gebruiksvriendelijker maakt. Het materieel wordt met de vrachtwagen door heel Europa getransporteerd en zo kan onze opdrachtgever haar klanten internationaal bedienen.

Functie-eisen
• Je beschikt over werkervaring als Monteur

Arbeidsvoorwaarden
• Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van het cao van de opdrachtgever • Reiskostenvergoeding • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij wederzijds goed bevallen

lees meer

Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Peest