Vacature Productiemedewerker (M/V) - Putten

Putten

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je gaat werken bij een bedrijf in de patisserie & desserts in Putten. Het bedrijf maakt allemaal kleine zoete hapjes, taarten, gebakjes en toetjes. In de functie van productiemedewerker ga jij samen met je collega’s overheerlijke producten maken. Je werkt samen met geschoolde bakkers. Hier kun je uiteraard veel van leren!

Jij bent dan bijvoorbeeld bezig met de toetjes mooi afwerken. De producten worden vervolgens opgeslagen in de koeling. Daarna wordt de bestelling van de klant uit de koeling gehaald en zelf naar de klant gereden. Jouw functie zal dus een erg afwisselende functie zijn!

Het is een relatief klein bedrijf, dat wel snel aan het groeien is. Verder zijn zij erg bezig met het milieu en sinds kort hebben ze plant-based producten op de markt gebracht! Het gaat om een fijne fulltime baan. Je gaat werken in de dagdienst van 08:00 – 17:00.


Gevraagd wordt
  • Je hecht waarde aan hygiëne
  • Je hebt een beleefde houding naar je collega’s en klanten
Geboden wordt
  • Een fijne fulltime baan
  • Dagdienstfunctie van 08:00 – 17:00
  • Salaris van 10,85 euro
  • Reiskosten van 0,19 euro per km

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 10,85 p/u
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Putten