Vacature Bakwagenchauffeur, vast contract, schaal C, Raalte

Raalte

Uitzendbureau Salland
  • Uitzendbureau Salland Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben je graag op pad in de wtenschap dat men naar je uitkijkt? Dan is deze baan echt iets voor jou. Wij zijn per direct op zoek naar en bakwagenchauffeur in Raalte. Onze consulent Ton Schoorlemmer maakt graag kennis met je en vertelt je alle ins- en outs over deze vacature. 

Je bezorgt containers bij - hoofdzakelijk - klanten van de opdrachtgever. Als bakwagenchauffeur ga je containers ophalen en wegbrengen bij diverse bedrijven en instellingen. Veelal heb jij een vaste rit met vaste klanten. Je rit start en eindigt in Raalte en het betreft fulltime werkweken. 

lees meer

Gestelde eisen
  • rijbewijs C
  • geldige code 95
  • woonachtig in de omgeving van Raalte
Heb je interesse in een interne opleiding om je E achter C te halen? De kosten worden volledig gefinancierd door Uitzendbureau Salland. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je hier graag bij. Of bekijk direct onze pagina https://www.uitzendbureausalland.nl/vakopleiding-transport-en-logistiek/ en lees de informatie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Salarisinformatie Bruto € 14,90 p/u

Inschaling van salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.
Extra informatie De opdrachtgever
Klant voorop, medewerker centraal. Dat is het uitgangspunt van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever draait de was voor de belangrijkste sectoren in Nederland, waaronder de zorg! 

Meer informatie
Heb je vragen, wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Ton Schoorlemmer; 0572-726639 of mail naar [email protected]

Uitzendbureau Salland is een gespecialiseerd uitzendbureau in Raalte (Overijssel), met Salland als kern. Eén van de specialisaties is Transport, waar deze vacature onder valt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Op weg naar werk met Uitzendbureau Salland

Dat is wat we elke dag doen; op weg naar werk voor jou. Waarom? Omdat we om mensen geven, en omdat we zien dat een vaste baan of regelmatig werk, lang niet voor iedereen is weggelegd. En ja natuurlijk. Het is ook ons werk. Maar wel werk waar we ons met meer dan 100% voor inzetten. Wij geloven dat iedereen zijn éigen kwaliteit heeft in de vorm van kennis, motivatie of vakmanschap. Onze drijfveer is om dat unieke talent te koppelen met een vraag uit de markt.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Ton Schoorlemmer
072354050
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Raalte