Vacature Bedrijfsleider Horeca - Renkum

Renkum

  • PP personeelsdiensten
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

“Kansen bieden en biertjes tappen.”

Ben je een ervaren horecamedewerker en wil je meer? Als bedrijfsleider run je de dagelijkse gang van zaken van de horeca. Je stuurt het team van horecamedewerkers / vrijwilligers aan en staat zelf natuurlijk ook achter de bar. Je zorgt ervoor dat de biertjes lekker doorgetapt worden en dat alle medewerkers hetzelfde doel voor ogen houden: dat bezoekers zich thuis voelen bij Doelum.

Er worden geregeld diverse evenementen georganiseerd waar je aan bijdraagt, maar er zijn ook ‘gewone’ horeca-avonden. In het sportcafé komen teams samen om te borrelen, drinken familie en vrienden een kopje koffie terwijl ze naar de wedstrijd kijken, en komen mensen spontaan aanwaaien om gezellig wat te eten of drinken. Iedereen is welkom bij Doelum!


Over het bedrijf

Doelum is een nieuw multifunctioneel centrum in Renkum. Ze verbinden organisaties en verenigingen van diverse sportieve en culturele activiteiten. Zo zijn er een gymzaal, sporthal, zwembaden, tennisbanen, voetbal- en korfbalveld met gezellig sportcafé. Ze hebben een cultuurzaal voor presentaties, optredens, theater en dans. Ook voor zaken kun je er terecht in de openbare kantoorruimtes en de grote vergaderruimtes. Kortom: Doelum heeft alles onder één dak om samen te sporten, spelen, werken, ontspannen, leren en ontmoeten.

Doelum is een leerwerkplek die kansen biedt aan vrijwilligers, stagiairs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Functie eisen

We zoeken iemand die weet hoe je een biertje tapt, dit met plezier kan leren aan anderen en graag leiding geeft aan een team. Je bent gastvrij, ziet altijd alles wat er speelt en hebt een pro-actieve houding. Je bent communicatief vaardig en kan dit alles dan ook toelichten in een gesprek.


Wat wij bieden
  • Fulltime functie van 38 uur per week;
  • Loon volgens de horeca CAO schaal 6.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.667 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Bedrijfsleider in Renkum