Vacature Heftruckchauffeur - Renswoude

Renswoude

Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij de volledige controle over de heftruck en zorg jij ervoor dat alle in- en uitgaande goederen op de juiste plek terecht komen? Ben jij een baas op de heftruck maar ben je ook bereid om van de heftruck af te stappen en jouw collega’s in het magazijn te helpen? Dan zoeken we jou! Benieuwd wat deze vacature inhoudt? Lees dan zeker even verder.

Wat ga je doen als heftruckchauffeur?
Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het juist in- en uitladen van de vrachten. Doordat je de heftruck volledig onder controle hebt weet jij met snelheid en precisie ervoor te zorgen dat je producten op de juiste plek terecht komen. Hebben jouw collega’s hulp nodig? Dan zet jij de heftruck aan de kant en help je mee met verschillende werkzaamheden. Zo blijft je werk afwisselend en blijf je met plezier naar je werk gaan! Wil je extra certificaten halen of doorgroeien tot voorman? Dat kan zeker. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en cursussen te volgen.

Waar ga je werken?
Deze opdrachtgever is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ondertussen beschikken zij over een groot magazijn waar dagelijks veel te doen is. Hoeveel het bedrijf veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt en het magazijn een grote oppervlakte beslaat, ben jij onderdeel van een informeel team waar gezelligheid en plezier in het werk centraal staat. Zo is er op rustige tijden altijd ruimte voor een geintje en hebben jullie regelmatig leuke borrels en uitjes. Klinkt dit als een geschikte werkgever?

Wat we bieden
 • Salaris tussen de 2100 en 2800 euro
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Veel ruimte om door te groeien en/of cursussen te volgen
 • Bij goede samenwerking mogelijkheden voor een vast contract
 • Werken bij een gezellige opdrachtgever met goed werkmateriaal
 • Vervoer, verlof en pensioen goed geregeld
Wat we vragen van een heftruckchauffeur
 • Een geldig heftruckcertificaat
 • Bij jou is alles mogelijk met de heftruck, maar je weet ook van de heftruck af te stappen
 • Nauwkeurig en precies
 • Stressbestendig en flexibel
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Je spreekt Nederlands zonder gebreken
Wil jij binnenkort starten als heftruckchauffeur? Laat van je horen! Neem contact op door te bellen naar ons kantoor op 0318 576 502 of mail naar [email protected] Rechtstreeks contact opnemen is mogelijk door te bellen of appen naar Sander via 06-28144599. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze andere vacatures.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving Aanpakken. Daar houden we van bij Verdo Werkt. ‘Niet lullen, maar poetsen’, op z’n Hollands gezegd. Met die insteek zijn we in 2009 begonnen met het bemiddelen tussen mensen die flexibel werk zochten en werkgevers die handjes tekort kwamen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste, plaatselijke uitzendbureaus, gespecialiseerd in werving en selectie. We vinden het fantastisch om mensen én bedrijven te zien bloeien, om ze vooruit te helpen en succesvol te laten zijn.

Wij werken alleen voor bedrijven die hun personeel op waarde weten te schatten. Dat zit hem niet zozeer in de tarieven of het soort werk, maar veel meer in de waardering voor inzet. In goede aansturing en banen waarin mensen er echt toe doen. Onze database staat vol met potentiële, enthousiaste en vakkundige werknemers en vakantiekrachten. We hebben ook een groot aantal vaste medewerkers op de loonlijst staan, waarvan we weten wat ze waard zijn. Samen zijn we Verdo Werkt.

– Zeer breed netwerk van opdrachtgevers
– Door ervaring in 75% van de gevallen in 1 keer een goede match
– Binnen 1 week aan de slag bij je nieuwe baan

lees meer

Contactpersoon Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Heftruckchauffeur in Renswoude