Vacature Elektromonteur - Renswoude

Renswoude

Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Elektromonteur, ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je zelfstandig aan de slag binnen de elektrotechniek, passende opleidingen en cursussen volgen en eventueel zelfs doorgroeien naar een eerste monteur of een uitvoerder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en ontdek wat wij jou kunnen bieden.

Wat ga je doen als elektromonteur?
Als elektromonteur ga zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden binnen de elektrotechniek. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met het installeren, onderhouden en repareren van verschillende brandmeldingsinstallaties, beveiligingsinstallaties, lichtinstallaties en datasystemen. Bij het installeren van deze systemen voer je verschillende testen uit zodat je zeker weet dat alles goed werkt. In de functie kom je veel bij klanten over de vloer, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Jij weet je dus sociaal en representatief te gedragen en vind het niet erg om dagelijks (binnen de regio) op pad te zijn!

Waar ga je werken?
Wil je aan het werk gaan bij een groot bedrijf met gave opdrachten of ga je liever aan de gang bij een wat kleinere en informele opdrachtgever? Bij Verdo Werkt zijn er verschillende opdrachtgevers beschikbaar om als elektromonteur aan het werk te gaan. Onze database beschikt over opdrachtgevers van Almere, Utrecht en Culemborg tot aan Arnhem en Nijmegen. Er is dus altijd een geschikte opdrachtgever bij jou in de buurt! Geef jouw wensen en eisen door, dan kijken we samen naar de meest geschikte opdrachtgever.

Wat we bieden
 • Salaris tussen de 2400 en 3200 euro (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werkkleding en gereedschap
 • Een auto van de zaak
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en opleidingen
 • Bij goede samenwerking mogelijkheden voor een vast contract
 • PBM’s
 • Verlof en pensioen goed geregeld
Wat we vragen van een elektromonteur
 • MBO elektrotechniek niveau 2 of hoger
 • Relevante werkervaring in de elektrotechniek
 • Een geldig VCA-certificaat
 • In het bezit van rijbewijs B
Wil jij de volgende stap je in carrière zetten als elektromonteur? Neem contact met ons op! Ons kantoor is bereikbaar via 0318-576502. Mailen is mogelijk naar [email protected] Liever rechtstreeks contact? Dit kan door te bellen of appen naar Kayoma op 06 13 83 26 85. Binnen de techniek zijn er nog veel meer mogelijkheden om aan de slag te gaan. Ben je benieuwd welke functies er op dit moment openstaan? Kijk dan eens bij onze vacatures.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Aanpakken. Daar houden we van bij Verdo Werkt. ‘Niet lullen, maar poetsen’, op z’n Hollands gezegd. Met die insteek zijn we in 2009 begonnen met het bemiddelen tussen mensen die flexibel werk zochten en werkgevers die handjes tekort kwamen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste, plaatselijke uitzendbureaus, gespecialiseerd in werving en selectie. We vinden het fantastisch om mensen én bedrijven te zien bloeien, om ze vooruit te helpen en succesvol te laten zijn.

Wij werken alleen voor bedrijven die hun personeel op waarde weten te schatten. Dat zit hem niet zozeer in de tarieven of het soort werk, maar veel meer in de waardering voor inzet. In goede aansturing en banen waarin mensen er echt toe doen. Onze database staat vol met potentiële, enthousiaste en vakkundige werknemers en vakantiekrachten. We hebben ook een groot aantal vaste medewerkers op de loonlijst staan, waarvan we weten wat ze waard zijn. Samen zijn we Verdo Werkt.

– Zeer breed netwerk van opdrachtgevers
– Door ervaring in 75% van de gevallen in 1 keer een goede match
– Binnen 1 week aan de slag bij je nieuwe baan

lees meer

Contactpersoon Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Renswoude