Vacature Operator - Reuver

Reuver

Wiertz Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij starter (minimaal MBO-4 richting Techniek) of heb jij al ervaring als operator? Wil jij graag bijdragen aan thema's zoals kwaliteit en veiligheid? Haal jij alles uit de kast om elke dag weer topkwaliteit te produceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voordat jouw shift start overleg je even met jouw collega die bijna klaar is. Samen zorgen jullie voor een goede overdracht en met enthousiasme begin jij aan jouw werkdag. Als operator vervul je een belangrijke functie en ben je onmisbaar voor het bedrijf. De productie is voor een groot deel geautomatiseerd, maar zonder operator staat het proces stil. Je gaat als operator aan de slag bij de Europese marktleider in verzinken, poedercoaten, GEOMET® en stalen roosters. Je zorgt voornamelijk voor het geautomatiseerd verzinken van verschillende staalproducten. Ook storingen en machineaanpassingen horen tot jouw verantwoordelijkheid want nogmaals, zonder jou staat het proces stil! Daarnaast zorg je voor de chemische voorbehandeling van de te verzinken producten. Aan het einde van dit grote proces reinig je de centrifuges en werk je de zinklaag even netjes af.


Functie eisen
  • Je hebt een proactieve instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent bereid om in ploegen te werken: 05:00u-13.30u 13.30u-22.00u 22.00u-05.00u
  • Je hebt ervaring als operator of minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in de richting van Techniek
  • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je komt te werken bij een familiebedrijf met informele sfeer dat investeert in de toekomst van de werknemers
  • Een fulltime baan voor de lange termijn
  • Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring en kennis

Past de functie operator helemaal bij jou? Neem dan nu contact op met ons kantoor in Venlo: 077 -352 51 73, of stuur je cv naar [email protected]


Locatie

Reuver


Uren per week

40 uur


Werktijden

3 ploegen


Contact

Venlo
Prinsessesingel 26, 5911 HT Venlo
Telefoonnummer: 077-3525173
E-mailadres: [email protected]

lees meer

Gestelde eisen - Je hebt een proactieve instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel- Je bent bereid om in ploegen te werken: 05:00u-13.30u 13.30u-22.00u 22.00u-05.00u - Je hebt ervaring als operator of minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in de richting van Techniek- Beheersing van de Nederlandse of Engelse taalWat kun je van ons verwachten?-Je komt te werken bij een familiebedrijf met informele sfeer dat investeert in de toekomst van de werknemers-Een fulltime baan voor de lange termijn-Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring en kennisPast de functie operator helemaal bij jou? Neem dan nu contact op met ons kantoor in Venlo: 077 -352 51 73, of stuur je cv naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn er van overtuigd dat jij meer kunt dan je denkt. We willen jou graag helpen het beste uit jezelf te halen. Dat begint met een eerste stap en we moedigen jou aan die te zetten. Laat ons jou daarbij helpen!

Je hebt vast en zeker wel eens het gevoel gehad dat je in een sleur terecht bent gekomen. Is dit het nu wel? Past deze baan bij me? Leer ik nieuwe dingen? Word ik nog wel uitgedaagd? Allemaal zaken die jij je misschien wel eens hebt afgevraagd. Als het antwoord overal ‘nee’ op is, is het hoog tijd voor iets nieuws.

Zet hier de eerste stap en vind jouw baan! We maken graag persoonlijk kennis met je.

lees meer

Contactpersoon Wiertz Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Reuver