Vacature Productiemedewerkers & Lassers - Reuver

Reuver

Staco Nederland B.V.
 • Staco Nederland B.V.
 • MBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Staco Nederland B.V. zoekt meerdere

Productiemedewerkers & Lassers
Fulltime - Reuver

Functieomschrijving:
Vakmanschap is meesterschap! Jij houdt je bezig met het uitvoeren van één of meerdere productietaken, zoals onder andere het ponsen van staal, het inleggen/persen van roosters of het snijden van producten.  Als lasser bijvoorbeeld richt je je op het aan elkaar lassen van één of meerdere onderdelen, met verschillende technieken en in verschillende posities. Voor de andere voorkomende taken kun je ook in aanmerking komen; dat maakt je werk erg afwisselend en uitdagend. Een constante kwaliteit is binnen onze productieafdelingen belangrijk, dus voor de meest voorkomende werkzaamheden hebben we werkinstructies voor je opgesteld. We leren je wat en hoe werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, welke planning we volgen en hoe het eindresultaat er uit moet zien. We verwachten dat je eventuele afwijkingen signaleert en bespreekt met je leidinggevende of eventueel verantwoordelijke collega. We vinden het bovendien belangrijk dat je actief bijdraagt in het verbeteren van ons productieproces. Dat begint al bij het zien en bespreken van de verbetermogelijkheden in je eigen deeltaken. Ten slotte staat veiligheid in het werk natuurlijk voorop. Veilig naar Staco, en weer veilig naar huis.

lees meer

Gestelde eisen
 • Heeft minimaal LBO niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen (zoals hijsbewijs en heftruckbewijs) voor productiemedewerker en lascursussen voor lasser (MIG/MAG niveau 2 door opleiding of ervaring)
 • Heeft enkele jaren ervaring met productiewerkzaamheden
 • Heeft ervaring in het tekening lezen
 • Is verantwoordelijk, betrouwbaar en zorgvuldig
 • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren
 • Heeft kennis van het effectief en efficiënt gebruik van hulpmiddelen
 • Is open, eerlijk, transparant en doet wat hij zegt en zegt wat hij doet
 • Is bereid om in ploegendienst te werken
 • Werkt met passie en commitment

lees meer

Extra informatie Staco biedt je veel ondernemersvrijheid in een uitdagende marktsituatie bij een innovatief bedrijf waarin werkplezier, open communicatie en daadkracht belangrijke cultuurwaarden zijn. In deze rol rapporteer je aan de shift leaders. Daarbij biedt Staco vanzelfsprekend een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Conform CAO heb je recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract.

Informatie en solliciteren
Indien je meer informatie wenst over de vacature kun je contact op nemen met
Marcel Aaltink via [email protected] of bezoek onze website.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie (CV en motivatie) via de sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

Over ons
Staco is een producent van hoogwaardige en innovatieve lichtgewicht metalen constructiepanelen voor toepassingen in onder andere vloeren en gevels. We zijn een toonaangevend internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Polen en tevens onderdeel van ROTO. Dit betekent dat we deel uitmaken van een sterk netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in staal en staalbewerking, roostertechnologie, oppervlaktebehandeling en zinkrecycling.

Bedrijfscultuur
We zijn een financieel stabiel, betrouwbaar en gezond familiebedrijf. Onze medewerkers hebben een ‘we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' mentaliteit. Staco biedt haar medewerkers een training traject (Staco Academy) en interne ontwikkeling- / promotiemogelijkheden. Er heerst binnen Staco een informele sfeer en er zijn op de werkvloer korte communicatielijnen. Tevens staan innovatie en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: productiemedewerker, productie, produktie, lasser, MIG-lasser, Lbo, mbo, Vacature Reuver, vacature Limburg

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Reuver