Vacature Verpakkingsoperator (3 ploegen) - Rijsbergen

Rijsbergen

Positon
  • Positon
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een opdrachtgever in de voedingsmiddelenindustrie in de regio van Breda zijn we op zoek naar een: Verpakkingsoperator (3 ploegen).

De uitdaging:

Als verpakkingsoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, controleren, regelen en bijsturen van de machines van de inpaklijnen (doosjes en zakken). Je voert (kwaliteits)controles uit op metaaldetectie, gewicht, coderingen en verpakking en je verwerkt de gegevens digitaal. Bij afwijkingen informeer je tijdig de juiste mensen en onderneem je correctieve maatregelen. Je verricht controles aan de machines en in overleg met een ervaren collega of leidinggevende en/of de technische dienst verhelp je kleine storingen. Aan de hand van de planning bereid je (mede) productwissels voor en assisteer je bij het schoonmaken en ombouwen van lijnen. Je neemt deel aan verbeterteams in het kader van ons WCM programma en draagt bij aan een schone en (voedsel)veilige werkomgeving.

lees meer

Gestelde eisen

Jouw talent:

Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde (operator) opleiding op niveau 2 of 3. Je hebt daarnaast enige jaren ervaring als operator in een productie-omgeving, bij voorkeur in de voedingsindustrie. Overigens ook schoolverlaters met de

vereiste opleiding worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je bent bereid om trainingen (on the job / extern) te volgen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Andere eigenschappen die jou typeren zijn hands-on, aanpakker,

flexibel en kwaliteitsbewust.

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem.

Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers.

Voor meer informatie verwijs ik u naar

Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Rijsbergen