Vacature Junior calculator/inkoper - Rijssen

Rijssen

Koers Oost Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Koers Oost is op zoek naar een fulltime junior calculator / inkoper.

Onze opdrachtgever in de omgeving van Rijssen is actief in de keukenbranche. Zij opereren op landelijk niveau voor zowel de particuliere- als projectenmarkt. Het is een modern familiebedrijf, maar nog zeker ‘ouderwets’ betrouwbaar!

Als junior calculator / inkoper ben je vanaf het begin betrokken bij nieuwbouwprojecten waarbij onze opdrachtgever verantwoordelijk is voor het gehele keukentraject. Binnen het offertetraject draag jij zorg voor een correcte afhandeling van de calculatie, 3D presentaties en projectoffertes. Het maken van inkoopanalyses van inkoopbedragen en het voorbereiden van de inkooporders behoren tevens tot jouw brede takenpakket.

Verder ben je communicatief vaardig, je zult immers veel contact hebben met de opdrachtgevers zoals aannemers en vastgoedontwikkelaars. Tot slot bied je ondersteuning aan de accountmanager en de opdrachtgevers, zodat de uitvoering van projecten soepel kan verlopen.

Ben jij degene die wij zoeken? Klik dan op de 'direct solliciteren' button en stuur je sollicitatie naar ons op. Heb je verdere vragen en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 0547-200 252. Vrijblijvend langskomen mag natuurlijk ook! Loop gerust bij ons binnen op De Bleek 32c in Enter.

lees meer

Gestelde eisen MBO-4 werk-en denkniveau;
, Enige ervaring als inkoper/calculator;
, Woonachtig in de omgeving van Rijssen;
, Proactieve houding en stressbestendig.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland, waarbij de mens centraal staat. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ook hebben wij jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierin gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal. Binding krijgen met uw klant of medewerker staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Om vervolgens samen richting te geven aan werk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tactisch Inkoper in Rijssen