Vacature Vrachtwagenchauffeur CE - Roermond

Roermond

MM Jobs
  • MM Jobs Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een klant in Roermond (Herkenbosch) zijn wij per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur. Je gaat in deze functie leveringen uitrijden aan klanten door geheel Nederland en België; en een gedeelte in Duitsland. Je vaste wagen is een DAF CF automaat, maar incidenteel kan het zijn dat je op een Mercedes Actros oplegger combinatie, Iveco 16m3 of Mercedes 16m3 rijdt. Je levert schuimpakketten en fournituren, die meestal op pallet of als pakket zijn ingepakt. Er is standaard een pompwagen aanwezig in de vrachtwagen. Gemiddeld rij je 8-10 adressen per dag. Je vertrekt vroeg en in de loop van middag ben je terug om te laden voor de dag erna.

lees meer

Gestelde eisen
  • Je bent in het bezig van een geldig CE-rijbewijs mét Code 95
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent representatief
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Duits, Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Extra informatie Na je sollicitatie nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. We nemen dan kort de vacature door en beantwoorden dan eventuele vragen. Is het een match? Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op onze locatie. Liever digitaal een kennismakingsgesprek? Dat is ook geen probleem! Op het einde van het kennismakingsgesprek bespreken wij de vervolgstappen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving MM Jobs is hét uitzendbureau voor Roermond en omgeving. Zoek jij nog een bijbaantje bijvoorbeeld voor extra inkomsten naast je studiefinanciering of omdat je snel en voor een korte periode werk wilt hebben? Klop dan bij MM Jobs aan. Wij hebben regelmatig leuke vacatures, ook uitzendbanen waarvoor geen specifiek werkervaring of kennis nodig is. Jij kan werken bij populaire werkgevers in Roermond en omgeving. Wij betalen jouw salaris en kunnen desgewenst ook regelen dat jij elders kunt beginnen zodra een overeenkomst is beëindigd.

lees meer

Contactpersoon Danny
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Roermond