Vacature Woonbegeleider avonddiensten zorglocatie Rolde

Rolde

365Werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Omschrijving:
Voor een zorglocatie in Rolde zijn wij op zoek naar medewerkers die op de covid-afdelingen aan de slag willen. Jij bent werkzaam in de huiskamer en zorgt ervoor dat het zorgpersoneel ondersteunt wordt zodat zij zich kunnen focussen op directe zorg.

Jij doet dit in de avonduren en het is belangrijk dat je minimaal 3 diensten per week beschikbaar bent, zodat de bewoners een vast gezicht hebben. Jij zorgt voor het stukje extra aandacht voor deze bewoners in deze lastige tijd.

Voor deze functie zoeken wij medewerkers met bij voorkeur een zorgachtergrond. Verder vinden we het belangrijk te benoemen dat je beseft dat je op een covid afdeling werkt. Echter ben jij wel volledig beschermd door speciale kleding.

Wat we je bieden:
- Een baan waarbij jij het zorgpersoneel enorm steunt!
- Een uurloon van 11,34 euro bruto per uur
- Jij kan per direct beginnen met werken

Wie we zoeken:
- Jij bent sociaal en jij maakt graag een praatje
- Jij bent niet werkzaam op een andere zorglocatie
- Jij woont in Rolde of omgeving
- Jij hebt bij voorkeur ervaring in de zorg (als woonbegeleider of medewerker huishouding bijvoorbeeld)
- Jij bent tijdelijk beschikbaar (de duur is nader te bepalen)
- Jij bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Goed om te weten:
- Jij werkt op de corona afdeling

Werktijden:
Van 17:00 tot 21:00 uur

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,34 p/u
Bedrijfsomschrijving Flex is de toekomst. ZZP'ers, uitzendkrachten en gedetacheerden vormen over een paar jaar een derde van de arbeidsmarkt. Dat is precies waar 365Werk bij kan helpen. Wij zijn van alle flexmarkten thuis: we doen aan uitzenden, payrolling, werving & selectie en verloning van ZZP'ers.

Uitzenden kan beter en moet transparanter. Dat is onze visie. Helder tonen wat we doen. Dat is onze missie. Opdrachtgevers zien bij 365Werk precies waar ze voor betalen. Uitzendkrachten hebben regie over hun carrière dankzij het inzicht in hun eigen dossier. Gewoon op hun mobieltje.

Online weegt zwaar. Wij van 365Werk handelen wat kan via het internet af, zonder het belang van 'echt' contact uit het oog te verliezen. Werkgevers en werknemers hebben dankzij ons systeem zelf de controle. Gemakkelijk, snel, transparant en overal te gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

lees meer

Contactpersoon 365Werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Rolde
Vergelijkbare Vacatures in Rolde