Vacature Directievoerders / toezichthouders - Rotterdam

Rotterdam

Gemeente Rotterdam
 • Gemeente Rotterdam
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het coördineren, begeleiden en/of toetsen van door derden uit te voeren projecten of projectonderdelen in de onderstaande vakdisciplines. 

 • Wegenbouw;
 • Kabels & Leidingen;
 • Riolering;
 • Openbare verlichting;
 • Groen;
 • Cultuurtechniek;
 • Tramsporen.

·        Bewaken en begeleiden van in uitvoering zijnde project(en) in bovengenoemde vakrichtingen. Afhankelijk van de aard van het project vinden de werkzaamheden op individuele basis of in teamverband plaats.

·        Optreden als directievoerder (directie UAV) of contractmanager (UAV-gc, Systeemgerichte Contractbeheersing) richting de aannemer(s), leveranciers en derden

·        Coördineren tussen en afstemmen met alle bij de uitvoering van het project belanghebbenden partijen

·        Houden van toezicht op of toetsen van de kwaliteit van geleverde producten van aannemer(s) en leverancier(s)

·        Zorg dragen voor administratieve afhandeling van contractzaken, variërend van het bijhouden van weekrapporten, het toetsen van termijnstaten en het vullen van het projectarchief tot het zorgdragen van de documentenstroom in de projecten en het organiseren en bijwonen van bouwvergaderingen 

·        Gedurende de uitvoeringsduur leidinggeven aan en aansturen van een uitvoeringsteam

·        Als toezichthouder/directievoerder ben je het aanspreekpunt voor de Rotterdamse burger. We verlangen dan ook een nette communicatie richting de bewoners en gebruikers van de stad.

·        Tijdens de uitvoering van het project de projectleider adequaat en proactief informeren over de stand van zaken, afwijkingen, extra werk en contractdiscussies met de aannemer.

lees meer

Gestelde eisen

·        Afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig met relevante werkervaring  

·        De vereiste relevante werkervaring dient opgedaan te zijn een de laatste2 jaar (bij een junior) 5 jaar (bij medior) of 10 jaar (bij senior)

·        Kennis van software MS Office

·        Kennis van en beheersing programmatuur RAW systematiek 

·        Kennis van en beheersing programmatuur UAV of UAV-gc 

·        Kennis van en beheersing programmatuur besteksadministratie

·        Kennis van en beheersing programmatuur VISI

·        Ervaring opgedaan in een multidisciplinaire en grootstedelijke omgeving, met meer dan 175.000 inwoners

·        De kandidaat beschikt over rijbewijs B en een eigen auto, gezien het feit dat de werkzaamheden op verschillende locaties worden verricht.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Schaal 9-12 ( afhankelijk van je ervaring)

36 uur per week

Bedrijfsomschrijving

Gemeente Rotterdam

Een stad waar je ruimte ervaart. Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Werk waar je uitdaging bij voelt. Zodat jij en de stad blijven groeien. Werken voor en met alle Rotterdammers.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil gemeente Rotterdam zijn.

Werken voor de stad in een moderne werkomgeving die aansluit op de veranderende rol van de overheid en ontwikkelingen in de stad. Werk je bij gemeente Rotterdam, dan werk je in de meest uiteenlopende gebouwen. Van het klassieke Stadhuis tot het hypermoderne Timmerhuis middenin het centrum, van de kleinschalige kantoren en werkplaatsen overal in en om de stad tot tussen de wolken in De Rotterdam aan het water. Omdat ze flexibel werken, kun je op één dag zomaar op verschillende locaties met bijpassende vergezichten werken. Over afwisseling gesproken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Directievoerder in Rotterdam