Vacature Klantenservice medewerker Sales - Rotterdam

Rotterdam

Olympia
  • Olympia Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Als klantenservicemedewerker ben jij degene die de klanten bellen als zij vragen hebben. Je kan hier diverse vragen verwachten met betrekking tot pakketten van Ziggo etc. Zowel de nieuwe als bestaande klanten verras jij met jou gespreksvaardigheden en klant- gericht- en vriendelijkheid!

Als klantenservice medewerker help jij de klant met de eventuele bestellingen of upgrades van de pakketten. Dit doe je niet zonder te weten wat de klant wilt. Het is hierin belangrijk dat jij als klantenservice medewerker weet hoe jij een gesprek voert en een luisterend oor hebt om te achterhalen wat de wens is van de klant. Wanneer dit duidelijk is, zorg jij ervoor dat je saleskwaliteiten ervoor zorgen dat je altijd dat stapje extra wilt doen voor de klant.

Bij Conduent ga je voor de sales, maar geef je natuurlijk ook advies op maat, bied je service en adviseer je de klant.

Ben jij een gemotiveerde, leergierige en harde werker die houdt van sales en het helpen van klanten? Ben jij beschikbaar in het weekend van 09:00-18:00 en 2 avonden in de week? Dan is deze functie wat voor jou!

Nog geen ervaring met callcenterwerk of sales? Geen probleem! Conduent leidt je op


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een van de leukste callcenters! Hier is een informele werksfeer met een gezamenlijk doel. Gevestigd in o.a. Rotterdam en zeer makkelijk te bereiken met het OV.
Dagelijks is er fruit voor de vitamines op jou energie te geven waardoor er aan gezelligheid er geen tekort is en er een keer in de week tijd is voor een fijne casual day waar jij in je kloffie welkom bent. Kortom een bedrijf met een mooie blik naar de toekomst. Gevestigd in o.a. Rotterdam en zeer makkelijk te bereiken met het OV.


Wie ben je?

• Je bent gemotiveerd;
• Je bent gedreven om een goede sales te leveren;
• Je bent 18 jaar of ouder;
• Je wilt alles leren over de pakketten en diensten van Ziggo;
• Je bent minimaal 16 tot 40 uur per week beschikbaar;


Wat mag je verwachten?

• Een bruto salaris van €9,87 per uur (vanaf 21 jaar) en €7,90 voor 20 jaar en jonger;
• Aanvullend op jouw basissalaris mooie bonussen;
• Je spaart punten voor gadgets, hierbij kan je denken aan cadeaubonnen, weekendjes weg, telefoons, maar ook BBQ’s en andere goodies;
• Je kunt gebruik maken van zeer aantrekkelijke kortingen op producten van Vodafone/Ziggo;
• De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door on the job training, opleidingen en coaching;
• Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken waarin jij jou uren zelf in kan delen;
• De keuze of je per week betaald wilt worden of per maand;
• Je komt op contract bij Olympia.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.710 p/m
Bedrijfsomschrijving Olympia geeft werk betekenis
Wij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet.

Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.
Werk dat ertoe doet

Dagelijks bieden wij werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

We bemiddelen mensen niet een keertje, we maken werk van hun werk. We maken werk van het verbinden van mensen met werk waar zij gelukkig van worden, waar ze goed in zijn. We helpen te veranderen als de wereld verandert. We maken werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met banen, werkstages, kennis en opleidingen. Omdat we willen dat mensen ook de komende twintig jaar werk hebben, dat ertoe doet.

Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe.
Altijd in de buurt

We bestaan nu 49 jaar. En met ruim 130 vestigingen zijn we altijd in de buurt om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 collega's, franchisenemers en partners zorgen we voor betrokken flexkrachten en blije opdrachtgevers.

Werk van betekenis
Omdat wij allemaal een unieke waarde hebben die wij tot uitdrukking kunnen brengen via ons werk. Omdat wij kiezen voor werk van betekenis. Daarmee maken we samen het verschil, en weten we dat wat we doen, ertoe doet. Zo doen wij werk dat we aan de volgende generatie uit kunnen leggen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Rotterdam