Vacature Technisch ontwerper - Rotterdam

Rotterdam

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vind je het uitdagend (en leuk!) om mooie en bijzondere woongebouwen te realiseren? Ben je toe aan verandering van werkplek en lijkt het je wat om vanuit een heerlijke werkplek in R'dam-Kralingen te werken aan je toekomst? Wij nodigen startende én ervaren bouwkundigen van harte uit te solliciteren!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiend Rotterdams ontwerpbureau waar een team van ervaren bouwkundigen en jonge technisch ontwerpers werken aan (woning)bouwprojecten op alle schaalniveaus. Het bureau kenmerkt zich door een Rotterdamse nuchtere, no-nonsense blik op architectuur en haalbaar ontwerp waarbij de wensen van gebruikers leidend zijn.


Functieomschrijving

Het uitwerken van architectonische ontwerpen, in alle fasen, is waar jij blij van wordt. Om volledig mee te draaien in het projectteam neem je daarvoor de nodige bouwkundige kennis mee. Binnen het bureau wordt op hoog niveau met Revit gewerkt. Ervaring met dit softwarepakket is daarom noodzakelijk. Binnen het projectteam houd je een 'ontwerpende' inslag bij het nauwkeurige teken-, detailleer en modelleerwerk. Oog voor detail is belangrijk, nauwkeurigheid is essentieel. Ook van pas komt een frisse, gemotiveerde werkhouding. In teamverband werken is natuurlijk het leukst bij gelijkwaardige samenwerking waarbij ruimte is voor goede ideeën en brutale initiatieven. Ter garantie van het werkplezier biedt men een ontspannen en open werkomgeving, evenals uitstekende doorgroeimogelijkheden.


Functie-eisen
 • Bouwkundige opleiding, HBO/WO werk- en denkniveau;
 • 32 - 40 uur per direct beschikbaar;
 • Bij voorkeur werkervaring in de bouw of architectuur (evt. vanuit stages);
 • Ervaring en affiniteit met bouwtechnische uitwerking en detaillering;
 • Ervaring met Revit en interesse in BIM;
 • Nederlands taalvaardigheid in woord en geschrift.
Ons aanbod

Wij bieden een goed salaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je de eerste periode als professional werkt via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treedt bij de opdrachtgever.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.900 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Ontwerper in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures