Vacature Junior Finance Professional - Rotterdam

Rotterdam

HighQ
 • HighQ Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

HighQ is al meer dan 28 jaar dienstverlener in interim, werving en advies. Jouw toekomstige bedrijf is actief binnen Finance & Control en er werken 40-50 medewerkers binnen het bedrijf, jij zal vooral werken met veelal gelijke mensen! De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en professioneel. HighQ traint jou en leidt jou op tot zelfstandige Finance Professional. Het is een detacheringsorganisatie, dus jij komt op diverse projecten te zitten.

Bij HighQ staan kernwaarden als passie, plezier, gezond boerenverstand en bovenal persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen met inzet van interne (vormgegeven in de HighQ Academy) en externe opleidingen, coaching on the job, opdrachtbesprekingen en mentorschap. Daarnaast organiseren wij ook regelmatig personeelsbijeenkomsten om de 'teamspirit' te versterken.


Functie omschrijving

Door deel te nemen aan ons HighQ Young Talent Program, onderdeel van de HighQ Academy, investeer je twee jaar lang samen met ons in jouw toekomst als Finance Professional. Je gaat werken als Finance Trainee bij opdrachtgevers van HighQ in afwisselende functies op gebied van accounting, financial control, business control en financial analysis. Je houdt je bezig met het oplossen van (door de klant aangedragen) problemen op financieel gebied in de ruimste zin van het woord en signaleert ook zelf verbeterpunten!

Tijdens de opdrachten word je intensief begeleid door jouw persoonlijke HR-Manager, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Ondertussen ontwikkel je je verder met de opleidingen en trainingen die we speciaal voor jou als Finance Trainee in huis hebben en/of (samen) uitzoeken. Denk hierbij onder meer aan: nieuwe software, wet- en regelgeving (BTW-IFRS-etc.), digitalisering van processen, Data Analyse & Proces Mining, Project Control. Daarnaast krijg je ook trainingen op het gebied van communicatie, presentatie en andere soft skills.


Functie eisen
 • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding Finance & Control of Accountancy;
 • 0-3 jaar relevante werkervaring binnen Finance & Control;
 • Je bent zowel analytisch, ondernemend als communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?
Als Finance & Control Trainee zien wij jou gelijk als één van onze HighQ’ers. Om te zorgen dat jij je thuis voelt binnen de organisatie en jouw werk goed kan uitvoeren, hebben wij hieronder onze arbeidsvoorwaarden genoteerd:
 • Een jaarcontract voor 32 tot 40 uur met de insteek tot een vaste aanstelling na dit jaarcontract;
 • Opleidingsmogelijkheden binnen onze HighQ Academy en een persoonlijk opleidingsbudget voor externe studies, zoals het volgen van een Post HBO Controlling, Master Finance & Control of het behalen van jouw QC-titel (Qualified Controller);
 • Leaseauto;
 • Marktconformsalaris;
 • Boven op jouw brutosalaris een winstdelingsregeling, netto onkostenvergoeding, vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
 • Loopbaanbegeleiding door jouw persoonlijke HR-Manager;
 • Diversiteit aan opdrachtgevers en functies.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving HighQ ondersteunt organisaties met vraagstukken op financieel gebied. Onze interim financials brengen uw organisatie financieel verder. Van het maken van een gelikte managementrapportage tot het verbeteren van de cashflow. Van het inrichten van accounting en control processen tot het opzetten en coachen van een finance team. We staan voor je klaar met een pragmatisch advies.

De kracht van HiqhQ zit in het samendoen. Met onze klanten, collega's en partners. Door onze samenwerking met partners kunnen we een compleet scala aan oplossingen aanbieden. Zo kunnen we je helpen met het oplossen van jouw uitdagingen in de financiële kolom op het gebied van Personeel, Processen en Informatie.

lees meer

Contactpersoon Damian Bouland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Financieel Medewerker in Rotterdam