Vacature Junior Juridisch Secretaresse Huurrecht - Rotterdam

Rotterdam

Extra Talent
 • Extra Talent Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Met jouw proactieve werkhouding neem je graag het werk voor de advocaten uit handen en ben je ze altijd een stapje voor. Je komt voor de sectie Vastgoed te werken en je gaat in een gezellig team van advocaten en collega-secretaresses werken, die op een informele wijze met elkaar omgaan. Heb jij enige ervaring binnen de advocatuur en klinkt dit als een unieke kans? Dan kom ik graag met jou in contact!


Over de organisatie

Op een prachtige locatie in het hartje van Rotterdam bevindt zich jouw toekomstige werkgever. Het kantoor waarvoor je komt te werken is een landelijk opererend kantoor met verschillende vestigingen door heel Nederland. Voor de locatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Juridisch Secretaresse. Het kantoor heeft een gunstige ligging, waardoor het uitstekend bereikbaar is, als je met het openbaar vervoer reist.

Het personeel onderscheidt het advocatenkantoor ten opzichte van andere advocatenkantoren in de regio. De collega’s zijn zeer vriendelijk, toegankelijk en hebben humor. Je toekomstige collega’s geven aan dat ze bij verschillende advocatenkantoren hebben gewerkt en dat de werksfeer nergens zo goed is geweest. Er wordt regelmatig teamuitjes georganiseerd om nog dichter tot elkaar te komen. Bovendien wordt de ontwikkeling van medewerkers hier volop gestimuleerd. 


Wat ga je doen als Junior Juridisch Secretaresse?

Als  Junior Juridisch Secretaresse ga je een veelzijdige functie bekleden. Samen met twee andere secretaresses ga je de advocaten en partners voorzien van secretariële ondersteuning. Hierbij is het van belang dat je prioriteiten kunt stellen en dat je initiatiefrijk bent. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Aanleggen, archiveren en updaten van dossiers;
 • Beheer van de agenda’s en de roladministratie;
 • Uitwerken van juridische stukken;
 • E-mails bijhouden van de advocaten en de partners en zelf actie ondernemen indien nodig;
 • Processtukken klaarleggen in de dossiers;
 • Vergaderingen en afspraken inplannen.
Wat zijn je kwaliteiten?
 • Je hebt een mbo4-opleiding in secretariële of juridische richting afgerond;
 • Binnen de advocatuur heb je ervaring als Juridisch Secretaresse opgedaan;
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift;
 • Minimaal vier dagen per week (32 uur) ben je beschikbaar.
Ons aanbod

Een veelzijdige en uitdagende functie als Junior Juridisch Secretaresse bij een niche advocatenkantoor. Het salaris zal tussen de € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand liggen, op basis van een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van jouw opleiding en (relevante) werkervaring.

Je komt in een team van zeer vriendelijke secretaresses, advocaten en partners te werken die je een prettige tijd gaan bezorgen. Het kantoor is uitstekend bereikbaar, als je met het openbaar vervoer gaat en ten slotte is het mogelijk om deel te nemen aan toffe kantooruitjes om je collega’s nog beter te leren kennen.


Ben je enthousiast geworden?

Dat snap ik! Reageer dan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met mij op via onderstaande contactgegevens. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Extra Talent is in 1998 opgericht. Er werd gestart met het succesvol bemiddelen van personeel met een financiële achtergrond. In de jaren erna zijn verschillende nieuwe labels geïntroduceerd, telkens met een focus op een specifiek vakgebied of specifieke branche.

Vandaag de dag werkt elke consultant vanuit zijn marktsegment en specialisme met een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Het resultaat van deze werkwijze: talent op de juiste plek.

Extra Talent is trots op wie we zijn, wat we doen en wat we met elkaar willen bereiken: met specialistische kennis van de markt zowel klant en kandidaat van dienst kunnen zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Juridisch Secretaresse in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures