Vacature Monteur Elektrotechniek - Rotterdam

Rotterdam

Feel Flex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als elektromonteur is geen dag hetzelfde. De ene week werk jij aan het aansluiten van een aandrijfsysteem voor een groot complex schip. De andere week werk je aan een renovatieproject in de industrie. Werk jij graag een korte projecten met veel afwisseling? Of vind jij het een uitdaging om onderdeel te zijn van een groot project? Door de diversiteit aan projecten gaat de opdrachtgever samen kijken wat bij jou het beste past.


Wat ga je doen?

Zelfstandig monteer en installeer jij elektrotechnische (deel)installaties op basis van tekeningen. Blijken er in de praktijk wijzigingen nodig aan de tekeningen? Dan geef jij dat door aan de leidinggevend monteur. Als ervaren monteur coach je nieuwe hulp- en leerling monteurs elektrotechniek en leert ze de fijne kneepjes van het vak.


Wat wij bieden?
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd wordt
  • Een goed salaris dat past bij jou ervaring en niveau
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Hele goede werksfeer met gezellige collega’s
Wat wij vragen?
  • Probleemoplossend denken en veilig werken
  • Je hebt minimaal een MBO diploma elektrotechniek
  • Je werkt bij voorkeur al enkele jaren in de elektrotechniek
  • Rijbewijs B
  • Een teamspeler
  • in het bezit van VCA
Solliciteren? Wees er snel bij!

Ben jij die toffe kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving BOUWEN. DAT IS EEN VAN DE DINGEN DIE WIJ DOEN.

Feelflex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Feelflex in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te neme

lees meer

Contactpersoon Stefan Duppen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Elektrotechniek in Rotterdam