Vacature (Assistent) Uitvoerder Werkvoorbereider in Rotterdam

Rotterdam

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Voor een mooi en groeiend hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam zijn we op zoek naar een assistent uitvoerder - werkvoorbereider. Een creatieve duizendpoot die van aanpakken weet en enigszins kennis heeft van de groene sector. Ben jij degene die wij zoeken?
Wat ga je doen?

De werkzaamheden waar jij je dagelijks mee bezig bent zijn erg divers en afwisselend. Je zal jouw directe collega ondersteunen in een stukje werkvoorbereiding en calculatie in diverse projecten. Daarnaast (mocht je dit leuk vinden) kun je ook buiten, in het werkveld, de mensen begeleiden en waar nodig aansturen. Dit houdt in dat wanneer jouw collega’s buiten tegen een probleem aanlopen (bv. door materiaal te kort of een onvoorzienbaar probleem) ben jij degene die dit oplost. Hierbij komt ook kijken dat je wellicht met de mensen aan tafel gaat zitten om hun wensen en ideeën op papier te zetten en zelf van tekening tot aan project uitwerkt en begeleidt. Kortom een leuke en diverse functie bij een leuk hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam.

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Als werkvoorbereider/uitvoerder bij een hoveniersbedrijf beschik je over het volgende:

  • Je beschikt over een afgeronde groen of commerciële opleiding
  • Een goede werkethos
  • Het liefst werkervaring in een soortgelijke functie

lees meer

Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?

Wij van baneninhetgroen.nl bieden een leuk marktconform salaris gebaseerd op je kennis, leeftijd en ervaring. Vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels diverse cursussen. Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Mocht je momenteel in een vast dienst verband zitten schroom niet en kom zeker in contact met mij!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Uitvoerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures