Vacature Shovelmachinist - Rotterdam

Rotterdam

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor werkzaamheden bij een van onze klanten in Rozenburg zijn wij per direct op zoek naar ervaren machinisten. Het gaat om een fulltime baan en in overleg met jou kijken we of dit in 3 ploegen- of 5 ploegendienst is. Werkzaamheden bestaan uit het sorteren van afval en het vullen van bunkers m.b.v. een mobiele kraan, het opschuiven van afval m.b.v. een shovel, het leegrijden van containers met een terberg en het verrijden van balen met een heftruck. Naast het bedienen van machines zal je ook hand en span werkzaamheden uitvoeren en ben je in staat kleine storingen te verhelpen en dagelijks onderhoud uit te voeren aan de machine. Kortom een zeer gevarieerde baan! Onze voorkeur gaat uit naar machinisten die ervaring hebben met het besturen van meerdere machines maar ook machinisten die ervaring hebben met 1 van deze types machines zijn welkom om te solliciteren.

Functie-eisen
• Aantoonbare ervaring op een 20 tons mobiele kraan en/of;• Aantoonbare ervaring op een shovel en/of;• Aantoonbare ervaring op een terberg;• Ervaring op meerdere van bovenstaande machines is een sterke pré;• In het bezit van een VCA certificaat.

Arbeidsvoorwaarden
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform GGI cao;• Een ploegentoeslag van 15% of 28% (3 ploegendienst of 5 ploegendienst)• Extra diensten werken is mogelijk in overleg.

Dienstverband
Je gaat via FID aan het werk bij de opdrachtgever. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een vast dienstverband.Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Bel dan gerust naar 0162-769128 of stuur een mail met je cv naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Shovelmachinist in Rotterdam