Vacature Zelfstandig Timmerman - Rotterdam

Rotterdam

MACH-IP BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wij zijn altijd op zoek naar vakkundige, betrouwbare en ambitieuze timmerlieden. Ben jij op zoek naar mooie en bovendien langdurige projecten? Neem dan gelijk contact met ons op, dan gaan wij voor je aan de slag! 
Organisatie
Je nieuwe werkgevers zijn betrouwbare en stabiele namen in de afbouw. Zij houden zich dagelijks bezig met voornamelijk opdrachten in het onderhoud en renovatie bij verschillende type opdrachtgevers. Van woningbouw tot utilitair, van grote klussen tot kleinere opdrachten.

Functie-eisen
  • inzet, toewijding en bereidheid om loyaal te zijn aan de werkgever;
  • minimaal 3 jaar werkervaring als zelfstandig timmerman;
  • in het bezit van een VCA certificaat, of de bereidheid om deze op korte termijn te behalen;
  • in het bezit van eigen vervoer en handgereedschap;
  • jezelf fatsoenlijk kunnen presenteren als een visitekaartje bij klanten;
  • voorkeur gaat uit naar kandidaten die zich voor langere tijd willen vastleggen aan opdrachtgever.
Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Word format mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!


 

lees meer

Bedrijfsomschrijving MACH-IP is een professioneel, energiek en groeiend wervingsbureau dat zich richt op technisch, kantoor en financieel personeel. MACH-IP heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling, een actief netwerk én een efficiënte werkwijze. Dit levert een snelle, passende match tussen kandidaat en opdrachtgever op. Het MACH-IP team biedt een uitgebreid aanbod aan bedrijfsoplossingen voor personele vraagstukken en bemiddelt op tijdelijke én permanente basis.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Timmerman in Rotterdam