Vacature Administratief intercedent gezocht! 24-32 uur - Rotterdam

Rotterdam

Logistiek24
 • Logistiek24 Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Bij Logistiek24 zijn wij op zoek naar een nieuwe gezellige collega!

Voor op ons hippe kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar versterking binnen ons administratie team. Als parttime administratief intercedent ben jij een belangrijke schakel om alles goed te laten verlopen.

Als administratief intercedent verveel jij je nooit. De logistiek is een nuchtere dynamische branche waar het belangrijk is dat jij stevig in je schoenen staat en je niet snel van de wijs laat brengen. Geen dag hetzelfde. Samen met je co-collega ben je de vraagbaak voor alle HR-gerichte vragen van onze recruitment collega’s, klanten en medewerkers. De onderwerpen zijn heel divers. Je kunt hierbij denken aan vragen omtrent salarisbetalingen, cao’s en contracten.

Je werkt gemiddeld 24-32 uur per week, wekelijks ben je verantwoordelijk voor tijdige en correcte salarisbetalingen. Daarnaast regel je alle administratie rondom de inzet van uitzendkrachten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld aanvragen voor subsidies, verzorgen van verlof, (bij) scholing, ziekte verzuim en het regelen van de facturatie omtrent debiteuren beheer. Ook stel jij contracten op en maakt scholingsovereenkomsten. Kortom, hou jij van lekker afwisselend werk in een dynamische omgeving? Ontgaat jou niets en ben jij erg nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat heb je nodig?
 • Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in een soortgelijke functie binnen de uitzendbranche)
 • Je bent gemakkelijk in de omgang met mensen en kunt met iedereen een babbeltje maken
 • Je bent assertief en kunt snel schakelen en knopen doorhakken
 • Je werkt snel en secuur
 • Je hebt een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt zin om deel uit te maken van een gezellig team van 9 collega’s!

Wie zijn wij?

Logistiek24 is de specialist in het bemiddelen van vakmensen voor de transport en logistiek. Door te bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten, maar nog meer tussen mensen onderling. Het werk in de logistiek vraagt veel van je. Het vraagt daadkracht, energie, doorzettingsvermogen en karakter. Maar het vraagt eigenlijk nooit... wat jij zelf wilt.

Bij Logistiek24 vragen we dat wel. Want wij willen ontdekken wie jij bent. We willen weten waar je blij van wordt, wat je het liefste doet en vooral hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Met het grootste aanbod aan banen bij solide opdrachtgevers in de transportsector doen wij elke dag waar we goed in zijn, jou aan een nieuwe baan helpen! Want een baan die perfect bij je past, daar worden wij blij van!

Dus wat we ook allemaal van je vragen, we zullen altijd beginnen met..

‘Wat zou jij willen?’


Wat bieden wij jou?
 • Een marktconform salaris, vakantiedagen, pensioen etc.
 • Een realistische teambonus
 • Een Apple macbook en iPhone
 • Een prachtige werkplek onder de rook van Rotterdam met leuke collega's
 • Leuke teamuitjes, etentjes en veel gezelligheid!

We willen ontdekken wie jij bent! Daarom begint onze dag altijd met een grote kop koffie en kletsten we gezellig bij. Na het weekend starten we altijd met het hele team. We bespreken de ontwikkelingen zodat iedereen precies weet wat er speelt. We lunchen elke dag gezamenlijk, voor nu is dat natuurlijk op 1,5 meter afstand ;) Op de woensdag wordt de lunch volledig verzorgd door Logistiek24 en op vrijdag sluiten we de week altijd af met een vrij-mi-bo! Kortom, we bieden je een gezellige werkplek waar ruimte is voor jouw wensen en ideeën!

Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan maken we graag kennis met een kop koffie/ thee bij ons op kantoor. Kunnen we gelijk kijken of er een wederzijdse klik is! Mail jouw cv naar [email protected] en of bel naar 0625206147 voor meer informatie of vragen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Logistiek24 is de specialist in het bemiddelen van vakmensen voor de transport en logistiek. Door te bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten, maar nog meer tussen mensen onderling. Het werk in de logistiek vraagt veel van je. Het vraagt daadkracht, energie, doorzettingsvermogen en karakter. Maar het vraagt eigenlijk nooit ... wat jij zelf wil.

Bij Logistiek24 vragen we dat wel. Want wij willen ontdekken wij jij bent. We willen weten waar je blij van wordt, wat je het liefste doet en vooral hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Met het grootste aanbod aan banen bij solide opdrachtgevers in de transportsector doen wij elke dag waar we goed in zijn, jou aan een nieuwe baan helpen!
Want een baan die perfect bij je past, daar worden wij blij van!

Dus wat we ook allemaal van je vragen, we zullen altijd beginnen met..

‘Wat zou jij willen?'

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Rotterdam