Vacature Parttime Klantenservicemedewerker - Rotterdam

Rotterdam

Yource
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij graag 3 tot 4 dagen per week werken? Vind jij het leuk om klanten te helpen met financiële vraagstukken? Houd jij ervan om jezelf te ontwikkelen? Start dan als Parttime Klantenservicemedewerker bij ING in Rotterdam! Werk 24-32 uur per week en verdien een startsalaris van € 11,- bruto per uur.

Als Parttime Klantenservicemedewerker bij de ING ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt voor klanten van ING. Jij gaat ze helpen met vragen over dagelijkse bankzaken zoals bijvoorbeeld: verloren bankpasjes, vergeten pincodes, mislukte overschrijvingen of machtigingen. Kortom lekker afwisselend!

Om je goed voor te bereiden word je getraind en gecoached. Ook ga je het Wft-Basis diploma behalen en stap voor stap ga je meer skills leren.

Als Parttime Klantenservicemedewerker kom je terecht op de Daily Banking Business afdeling van de ING in Rotterdam. In het klantcontactteam staat er 1 ding centraal: De klant helpen.

De klanten helpen ga jij samen met ongeveer 80 collega's doen. Naast dat ze behulpzaam zijn voor klanten, zijn ze dat ook voor jou. Als je ergens niet uitkomt staan ze voor je klaar. 

De afdeling is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. We werken momenteel nog vanuit huis, maar zodra de versoepelingen doorzetten gaan we meer naar kantoor.

lees meer

Gestelde eisen

Om Parttime Klantenservicemedewerker te kunnen worden, is het van belang dat jij:

  • Empathisch bent en vol energie zit;
  • Een MBO4 opleiding of hoger hebt afgerond;
  • Flexibel beschikbaar bent doordeweeks tussen 08:00 - 18:00 uur.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,00 p/u
Extra informatie

Als je werkt als Parttime Klantenservicemedewerker bij ING in Rotterdam, wil je daar natuurlijk wel wat voor terug. Onderstaand een greep uit de arbeidsvoorwaarden die je van ons mag verwachten:

  • Een laptop van de zaak;
  • Goede coaching en begeleiding;
  • Natuurlijk salaris a € 11,- bruto per uur;
  • Vakantiegeld (8,33%) en vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding (100% bij een afstand van 10km of meer als je reist met het ov);
  • Een baan voor langere periode.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Yource is de specialist in klantcontact en dat betekent dat wij ontzettend veel mogelijkheden voor jou hebben. Bekijk de vacatures voor alle mogelijkheden.

Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Wij denken graag met jou mee welke klantcontact baan precies bij jou past. Schrijf je in en wij helpen je verder!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Rotterdam