Vacature Junior werkvoorbereider - Rotterdam

Rotterdam

BOEG
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Introductie

Als junior werkvoorbereider leer je alle kneepjes van het vak en word je gevormd tot een zelfstandige werkvoorbereider! In de functie van werkvoorbereider werk je aan uitdagende projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw.


Functie

Dit doe je in een leuk team dat je zal helpen en begeleiden waar nodig. Samen ga je met jouw team aan de slag en werk je aan diverse uitdagende projecten. Hoe leuk is het dat je vanaf het begin tot eind betrokken bent bij het project?

Je gaat aan de slag met BIM en je houdt je bezig met het uitwerken en monitoren van planningen. Je controleert en verzorgt de inkoop van benodigde materialen. Je vraagt offertes aan. Daarnaast heb je nauw contact met leveranciers, onderaannemers en co-makers van het project. Periodiek bezoek je de bouwplaats om jouw werk in de praktijk te zien. Tot slot behoort het controleren en aanpassen van tekeningen ook tot jouw verantwoordelijkheden.


Eisen
  • HBO-opleiding Bouwkunde afgerond 
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een bouwkundige functie, zoals assistent werkvoorbereider, meewerkend voorman, uitvoerder etc.
  • Leergierig en staat open voor ontwikkeling

Voorwaarden

Onze opdrachtgever is een groeiend en gerenommeerd bedrijf  waar er een open cultuur heerst en meedenken wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Je krijgt een goed salaris en jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Professionele collega’s staan klaar om je te helpen bij jouw ontwikkeling.


Extra

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je vragen? Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over!


lees meer

Bedrijfsomschrijving BOEG bemiddelt en adviseert binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. BOEG bemiddelt op MBO+, HBO en WO-niveau, van starters tot zeer ervaren profielen.

lees meer

Contactpersoon Najma el Kouch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Junior Werkvoorbereider in Rotterdam