Vacature Technisch Manager Koudetechniek Productmanager | Klimaattechniek - Rotterdam

Rotterdam

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wie wordt jouw werkgever?:
 • Wij zijn specialist in regeltechniek, koude- en klimaattechniek.
 • Ben jij een enthousiaste Technisch Manager?
 • Heb je kennis van koeltechniek?

Vaste baan: Technisch Manager Koudetechniek Product | Koeltechniek | 2.800 - 4.000 | Technisch Manager Koudetechniek

Wij zijn specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek.
We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en werkomgeving. Binnen ons bedrijf kennen we een 'platte organisatiestructuur’. De lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Er is een informele, no-nonsense cultuur. Onze medewerkers hebben een positieve instelling, zijn betrokken en fungeren als echte teamspelers.

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als Technisch Manager KoudetechniekRotterdam Koeltechniekga je het volgende doen:

en Binnen deze uitdagende functie ben je op technisch vlak de eindverantwoordelijke voor de producten die wij vertegenwoordigen. Op het gebied van techniek ben je het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers. Tevens ben je de sparringpartner voor je collega’s van de afdelingen techniek, verkoop en inkoop. Je bent verantwoordelijk voor het opleidings- en kennisniveau van de koeltechnische collega’s en adviseert directie en management over technische aspecten van de ontwikkelingen in het vakgebied.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Technisch Manager Koudetechniek, die past in deze rol.

Functie-eisen:
 • Beschikt over HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • Een koeltechnische opleiding gevolgd, aangevuld met diverse relevante cursussen;
 • Ruime ervaring in de markt en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre;
 • Een sterk conceptueel vermogen en kunt goed planmatig werken;
 • Neemt graag initiatief, bent overtuigend en besluitvaardig;
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Delft, Den Haag, Zoetermeer en Spijkenisse.
Wat je van deze werkgever uit Rotterdam kunt verwachten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.000. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Je krijgt een laptop van de zaak. Je krijgt een telefoon van de zaak.Je krijgt een auto van de zaak.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog!:

We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Technisch Manager Koudetechniek Monteur, Service Monteur of Field Service Engineer. Ook Service Engineer, Monteur STEK of Monteur F-Gassen zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

De reisafstand woon-werkverkeer is belangrijk. De baan is in Rotterdam vanuit ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg is dit goed te doen. Maar ook vanuit Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht is dit ok. En Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft zouden ook goed te doen zijn. Idem voor Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen. Dan zijn er nog de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis vandaar is de afstand ook goed.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.000 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Manager in Rotterdam