Vacature Front-end developer - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een van de snelst groeiende fintech scale-ups van Europa ben ik momenteel op zoek naar een zeer ervaren Front-end Developer.

De organisatie is ongeveer tien jaar geleden begonnen vanuit een bestaand web-bureau en door het grote succes na de lancering van een nieuw product zijn zij inmiddels een van de snelst groeiende fintech scale-ups van Europa. Ze richten zich met het product volledig op het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingservaringen op online marktplaatsen en platforms. Inmiddels hebben ze een groot klantenbestand met veel bekende namen en dit groeit nog steeds. Doordat ze een vergunning hebben voor de gehele Europese markt, en nu slechts in 3 landen actief zijn ziet de toekomst er rooskleurig uit!

Vanwege de toenemende werkzaamheden is het Development team nu op zoek naar uitbreiding. Het team bestaan nu uit 8 fte. Waarvan voornamelijk Back-end(PHP, Laravel) en Fullstack Developers. De huidige Front end is voornamelijk gebouwd door de eigenaar, maar het is nu tijd om deze taak aan iemand met dezelfde passie voor het vak over te dragen.


Functie

Je zult dus voornamelijk in het begin volledig verantwoordelijk zijn voor de Front end en hier de lijnen voor uitzetten. Zo is de code nu gedeeltelijk in VueJS en gedeeltelijk in React. Het is aan jou om te onderbouwen wat hierin de beste keuze is en zo is het uiteindelijk de bedoeling dat het gehele plaatje met 1 framework gebouwd gaat worden. Daarnaast zul je een ondersteunende functie vervullen bij de ontwikkeling, het onderhoud, de optimalisatie en de uitbreiding van het innovatieve platform en streef je ernaar om het bedrijf en product marktleider te maken als het gaat om gebruikerservaring in de online betaalwereld

Als dit bepaald is en de basis staat zal het waarschijnlijk niet lang duren voor je handjes te kort komt. Van af dat moment mag jij het team gaan uitbouwen en zal je rol veranderen in Lead Front end. Een rol met veel potentie dus!


Eisen

Wat voor iemand zoeken wij:
- Iemand met minimaal 7 jaar relevante werkervaring
- Je bent een senior Front ender en klaar voor de volgende stap
- Je bent goeroe met HTML, CSS en Javascript
- Je bent expert in diverse MVC frameworks zoals React.JS, VueJS en JS Design patterns
- Vaardig in ontwerpen en je hebt ook voor het ontwerpen van interfaces
- Je bent ambitieus en je beschikt over de kwaliteiten om een leidinggevende functie te vervullen
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk


Aanbod

Wat je hiervoor terugkrijgt:
Naast dat je gegarandeerd in een zeer sociaal levendig en hecht team terecht komt waarin er word gefocust op ieders sterke punten en goede kwaliteiten, maar ook kritisch naar elkaar gekeken word als dat nodig is, krijg je ook het volgende:
- Marktconform salaris. Hier komen we wel uit.
- Vast contract (met 2 maanden proeftijd)
- Winstuitkering
- Dagelijks verzorgde lunch
- Toegang tot de Fitnessruimte
- Gezellige borrels
- Leuke (internationale) reizen
- Flexibele werktijden
- De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken (zolang er COVID-19 beperkingen zijn zal het werk volledig vanuit huis plaatsvinden)
- Reiskostenvergoeding

Word jij enthousiast van bovenstaande vacature en denk jij dat je hiervoor uit het juiste hout gesneden bent? Dan kom ik graag met je in contact. Je kunt je cv sturen naar of direct contact opnemen via 088-3218123

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten, dat is Starapple in één zin.

We koppelen IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. Dat doen we sinds 2008, en inmiddels hebben we stevig naam gemaakt binnen de Nederlandse IT-markt.

We werken vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden ze kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging.

lees meer

Contactpersoon Angelo Schilder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front end Developer in Rotterdam