Vacature Leerling Machine operator / productiemedewerker - Rotterdam

Rotterdam

Ruimbaan Uitzendbureau
  • Ruimbaan Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 10 - 19 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voel jij je helemaal op je gemak bij een jong en dynamisch grafisch bedrijf en zou jij graag aan de slag willen gaan in de productie als machine operator / inpakker, lees dan snel verder!

Voor een mooie opdrachtgever in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een leerling machine operator / inpakker. Het is voor een organisatie die al jaren in het drukwerk zitten voor grote bedrijven. Ze zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe collega die aan de slag wil op de machine en daarnaast inpakwerkzaamheden kan doen. Je hoeft geen ervaring te hebben maar wel één hele belangrijke skill, namelijk snelheid. In de productiewereld draait alles om tijd en daarom is snelheid erg belangrijk in dit vakgebied. Je werkt met een groot team samen maar staat bij de machine samen met één andere collega. Dit is zo geregeld zodat je elkaar goed kunt afwisselen, en samenwerken is leuker dan alleen toch!

Het is belangrijk dat je voor langere tijd beschikbaar bent en graag vast aan de slag wil binnen de productie. Je hoeft dus verder nog niet veel te kunnen alleen heel snel werken. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel de functie eisen!

lees meer

Gestelde eisen
Vereisten:
- Je houdt van lekker snel doorwerken en snapt dat dit ook belangrijk is
- Je vindt het leuk om in teamverband te werken
- Je bent het liefst nog startend als machine operator zodat je alle kneepjes van het vak kan leren
- Je hebt geen moeite met toekomstige ploegendiensten (07.00 - 15.30 en 10.30 - 19.00 uur)
- Je bent per direct beschikbaar

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ruimbaan is ervan overtuigd dat iedereen plezier in zijn/haar werk kan hebben. Om goed te kunnen presteren, moet je gewoon helemaal happy zijn met je baan, de werksfeer en je collega's. Daarom checken we van tevoren grondig of het beoogde werk en de bedrijfscultuur wel bij jou passen. Dat kan alleen als we je persoonlijk kennen en je ons vertelt wat je boeit en waar je krachten liggen.

lees meer

Contactpersoon Iris Versnel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Rotterdam