Vacature Verzorgende ig 3 en helpende 2 + - Rotterdam

Rotterdam

  • zorgvilla tante toos de Harmonie Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je levert een bijdrage aan de sfeer in de villa's zodat onze bewoners zich welkom en thuis voelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging én het scheppen van een prettig leefklimaat voor onze bewoners en hun gasten.  Affiniteit met koken is gewenst.  Wanneer je veranderingen in de zorgvraag constateert, bespreek je dit met je collega's van Team Zorg en de locatiemanager, je leidinggevende. Werkzaamheden worden uitgevoerd conform het zorgplan, actuele wet- en regelgeving én richtlijnen van de locatiemanager.
 

lees meer

Gestelde eisen Je werkt op MBO niveau. Je hebt een afgeronde vooropleiding en diploma verzorgende niveau 3. Je beheerst verschillende verpleegtechnische vaardigheden én hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Een dienstverlenende instelling, deskundigheid, flexibiliteit, goed kunnen samenwerken, communicatieve én sociale vaardigheden, zijn belangrijk. Je bent bereid om in al onze villa wisselende diensten te werken, ofwel dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie conform vvt
Extra informatie De Zorgvilla Tante Toos levert een betaalbare combinatie van wonen, zorg & services voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Iedere bewoner van de Zorgvilla Tante Toos is uniek en de behoefte aan verzorging zal daarin ook variëren. Medio September 2021 nemen wij onze intrek in het voormalig verpleeghuis de Naber. De Zorgvilla Tante Toos bestaat uit 32 appartementen verdeeld onder 2 zorgondernemers. Ook beschikken wij over een mooie grote binnentuin waar het goed toeven is. In de grote keuken kan er gezellig samen worden gekookt en in de mooi ingerichte huiskamer is iedereen welkom.
De aandachtspunten van Zorgvilla Tante Toos
 Betaalbaar wonen in een zorgvilla. Dat is het unieke aan Zorgvilla Tante Toos.
  • Kleinschalige zorg voor mensen met dementie;
  • Een klein team van vaste medewerkers;
  • Zorgondernemers die alles zelf regelen en verantwoordelijk zijn;
  • Geen bureaucratie en korte lijnen

lees meer

Bedrijfsomschrijving kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een dementies
Contactpersoon Marielle Haslinghuis
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpende Niveau 2 in Rotterdam