Vacature (SAP) Test Automation Engineer - Rotterdam

Rotterdam

NN Careers
 • NN Careers
 • Freelance
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij bent het brein in een DevOps Teams als het gaat om (geautomatiseerd) testen. Met de nieuwste tools en je innovatieve ideeën neem je het team en de afdeling mee. Naast testen beschik je ook over de skills om een rol te spelen in de overige aspecten van het software development en het beheer proces.

Voor deze (Tosca) test positie bieden we een bruto maandsalaris van ongeveer €3.250 tot €5.000 o.b.v. 36 uur - inschaling op basis van kennis en ervaring.

Jouw impact als (SAP) Test Automation Engineer bij NN

Nationale-Nederlanden is een grote speler in de Nederlandse financiële markt en marktleider als verzekeraar als het gaat om de pensioenmarkt. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten vertrouwen hebben en houden in onze producten en dienstverlening. Vanuit de IT DevOPs teams ondersteunen we onze interne opdrachtgevers en wordt er gerapporteerd naar onze toezichthouders.

Alle informatie die wij leveren via ons platform moet daarmee voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, volledigheid en tijdigheid. Als collega maak je onderdeel uit van één van de DevOps teams en alle business processen die wij ondersteunen. Daarmee streven we naar een hoge mate van optimalisatie en geautomatiseerde processen. Je speelt een belangrijke rol in het team, helpt bij de realisatie van de aanpassingen in onze applicaties (voornamelijk test, maar ook analyse en development), voert onderhoud (beheer) uit en monitor je de werkprocessen.

Binnen onze afdeling Change & IT bouwen en onderhouden we onze innovatieve en klantgerichte oplossingen in SAP programmatuur (voornamelijk SAP-PM, SAP-ERP, MSG.PM, SAP-BW) en ook overige systemen zoals portals, middleware en outputmanagementsystemen. Samen zorgen we voor betrouwbare processen in ons SAP landschap, die veilig zijn en het gebruik zo simpel mogelijk maken.

Binnen de DevOps teams werken we met T-shaped profielen. Er wordt dan ook verwacht dat jij van alle facetten van Software Development en Operations kennis en ervaring hebt. De grootste meerwaarde die jij in het team te bieden hebt is gericht op testexpertise. Je neemt je collega’s mee in de wereld van onder andere CI/CD, Unit Test, Keten Testen, Integratie Test, Functionele (acceptatie) Testen en Regressietesten. Jij begrijpt dat geautomatiseerd testen voordelen met zich meebrengt en dat liever toepast dan handmatig uitgevoerde testen. Daarom is ruime ervaring met het geautomatiseerd testen met Tosca een must (en Tosca ervaring i.c.m. SAP een pré).

Wat je gaat doen

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten:

 • Onderhouden en uitbreiden van ons productaanbod en processen binnen het pensioenlandschap
 • State of the art applicatieplatformen, die stabiel, veilig en betrouwbaar zijn
 • Geavanceerde tooling, waarmee we monitoring en scheduling mogelijk maken
 • Het inzetten van CI/CD en geautomatiseerd testen

Met wie je werkt

Je komt in een dynamisch team, waarin we samenwerken aan het beste resultaat en oog houden voor elkaar. Uiteraard organiseren we naast onze werkzaamheden ook voldoende events om elkaar onder het genot van een kop koffie of een hapje en drankje beter te leren kennen, en dagen we elkaar op sportief en game gebied uit.

Wat je meebrengt

 • Je bent iemand die al jaren hands-on ervaring heeft binnen het testdomein en geautomatiseerd testen. Je bent hierin een voorbeeld voor onze (on)ervaren Developers op het gebied van testen en je kunt deze opleiden en coachen
 • Jij steekt tijd en energie in het bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen en wilt blijven groeien in je vak
 • Je bent een persoon die anderen op een goede manier kan overtuigen, helder is in zijn communicatie en een prettig persoon is om mee samen te werken
 • Je hebt de capaciteit om kansen te herkennen, concepten te bedenken en daarin je omgeving goed mee te nemen
 • Feedback zie je als tool om met je hele team te blijven verbeteren
 • Engels spreken en schrijven gaat je erg goed af, wat handig is in onze internationale setting (Nederland, Servië en India zijn de plekken waar het grootste gedeelte van de collega’s gepositioneerd zijn)

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre.
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen.
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen.

Arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij. Wij stellen jou in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn en aansluiten bij jouw privésituatie. Denk aan het bijkopen van vakantiedagen of flexibele werktijden. Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten.

Vanwege het coronavirus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Het is op dit moment ook nog niet duidelijk wanneer we weer op kantoor kunnen werken. De officiële standplaats voor deze functie is Rotterdam.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

Solliciteer direct!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Laure van Waardenburg (Manager IT) via 06 10 82 33 10.

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor uw begrip.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.250 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving NN Group is a financial services company operating in more than 18 countries with a strong presence in a number of European countries and Japan. We have more than 18 million customers, are listed on Euronext Amsterdam and employ around 15,000 people. Our head office is located in The Hague. NN Group’s main brands are Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Insurance, Movir, AZL, BeFrank, Zicht and OHRA.

lees meer

Contactpersoon NN Careers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Rotterdam