Vacature Sous Chef of Chef kok 4 dagen per week, Lang weekend, Sociaal leven in de horeca mogelijk - Rotterdam

Rotterdam

Cizz
  • Cizz
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Bijbaan / Vast contract
  • 30 - 38 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Keuken versterking gezocht
Ben jij iemand die zich als een vis in het water voelt in de keuken? Iemand die graag in de horecasector werkt maar toch een sociaal leven wilt hebben? Lees dan snel verder! 😊
Welkom bij Cizz. Een restaurant met cocktailbar en podium. Wij hebben rond de 100+ zitplaatsen maar omdat wij nog vrij onbekend zijn en startend zijn, zijn deze nog niet allemaal gevuld. Wij zoeken iemand die de gasten zo’n wauw effect weet mee te geven dat zij goede mond op mond reclame maken voor ons en terugkomen.
Wij draaien lunch en diner, waarbij er ook bites geserveerd kunnen worden. Hierbij kan je denken aan kleine tapas gerechtjes als voorafje of als lekkers voor bij de creaties uit onze cocktailbar. De voor- hoofd- en nagerechten krijgen een fine dining touch mee. We serveren mooie gerechten met een Mediterraanse touch die qua prijs goed zijn voor ieders portemonnee.
Lange dagen zoals je gewend bent in de horeca maak je bij ons een stuk minder mee en we doen goed ons best om de zondag om en om vrij te kunnen zijn. Omdat we maandag en dinsdag gesloten zijn heb je dan direct een lekker lang weekend.

 

lees meer

Gestelde eisen Zolang wij nog startend zijn zoeken wij een kok en/of leidinggevende kok die 3 of 4 dagen kan werken. In de toekomst willen we het graag zo druk krijgen dat je er meer dagen bij kan krijgen. Meedenken over het menu, maandmenu en je creatieve kant kwijt willen? Dat vinden wij zeker een pluspunt.
Spreekt Cizz jou aan? Solliciteer dan snel, groetjes de dames van Cizz.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Afhankelijk van de ervaring
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een restaurant voor lunch en diner met een coole cocktailbar en podium voor kleinschalige optredens. Bij ons waan je je in de jungle. Kom er helemaal tot rust of geniet van het goede leven met onze heerlijke cocktail en bites.
Geen doorsnee restaurant, meer informatie is te vinden op onze website.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Camilla Gonzalez
0623732062
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chef Kok in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures