Vacature Uitvoerder Renovatie & Onderhoud - Rotterdam

Rotterdam

DIT Personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Ben jij een Uitvoerder Renovatie en Onderhoud en zie jij het als een uitdaging om verschillende projecten tegelijkertijd onder handen te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Coördineren, organiseren en plannen! Als Uitvoerder Renovatie en Transformatie ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd. Dit zullen voornamelijk utiliteitsgebouwen zijn zoals overheidsgebouwen, scholen en zorginstellingen en bedrijfspanden. Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk, de veiligheid op de bouwlocatie, het in de gaten houden van het budget en het tijdig opleveren van de projecten. Daarnaast signaleer je eventuele problemen en stel je passende oplossingen voor.

Omdat wij met een aantal klanten een samenwerkingsovereenkomsten hebben, is het belangrijk dat wij hierin snel en flexibel schakelen. Veel van deze klussen vinden plaats in een omgeving waarin de het werkproces van de klant door gaan. Jouw operationele team heeft voldoende kennis en kunde in huis zodat jullie samen de projecten tot een goed einde brengen.

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, alle werkzaamheden worden voorbereid, uitgevoerd en begeleid door eigen vakmensen. Daardoor blijft de regie in eigen handen, dit zorgt er voor dat de kwaliteit en de afspraken van de werkzaamheden worden nagekomen.

Met meerdere kantoren door Nederland brengen zij meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud. Daarbij stellen zij altijd de mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat (ver)bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

lees meer

Gestelde eisen
Over jou
Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•MBO werk en denkniveau richting Bouwkunde
•Minimaal 7 jaar werkervaring als Uitvoerder
•In bezit van Rijbewijs B
•Relevante aanvullende cursussen bv. BOB opleiding “Uitvoerder B&U Groot”.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 5.200 p/m
Extra informatie
Wat wij jou bieden
•Salarisrange € 4500-5200,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder lease auto, laptop/smartphone, goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen. Wij hebben jou het volgende te bieden:

- Goed salaris, conform (of boven) Cao
- Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)
- Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)
- Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komt
- Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
- Transparant en informeel met een vast contactpersoon

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Rotterdam