Vacature Medewerker Onderwijsondersteuning - Rotterdam

Rotterdam

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil je mensen laten werken aan hun toekomst? Lees dan verder!

Wat bieden wij jou
  • CAO Hogeschool
  • Vlak bij de metro Coolhaven
  • meer dan 1000 opleidingen via onze portal
Wie ben jij

Jij bent klantgericht, flexibel en accuraat. Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een collegiale teamspeler. Knelpunten los jij snel op!

  • minimaal MBO-niveau en u bent in het bezit van theoretische en praktische kennis van logistieke en administratieve processen, waarbij de nadruk ligt op administratief, secretarieel en organisatorisch werkervaring
  • kennis van en bent vaardig met het werken met geautomatiseerde programma’s waarbij ervaring met Word, Excel noodzakelijk is en ervaring met het studievoortgangprogramma Osiris een pré is.
Wat ga je doen

Samen met een team zorg je ervoor dat de startgesprekken goed voorbereid zijn en goed zullen verlopen. Een goede administratie afhandeling daarvan, daar kunnen ze je voor inzetten. Dat vind jij supertof!

  • verrichten van diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden voor de opleidingen van de Rotterdam Academy.
  • verwerken van uiteenlopende gegevens van studenten in een geautomatiseerd systeem en zorgen voor het up-to-date houden ervan.
  • voorbereiden van malingen  en zorgen voor de verspreiding hiervan
Waar ga je werken

De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak.

Sollicitatie

Ben je enthousiast ? Heb je de juiste ervaring en kan je niet wachten om deze in te zetten? Reageer dan snel.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Rotterdam
Vergelijkbare Vacatures in Rotterdam