Vacature ANIOS Sociaal Medische Advisering Rotterdam

Rotterdam

Maandag
  • Maandag963 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Ga jij aan de slag bij de gemeente Rotterdam als ANIOS en sociaal-medisch advies leveren en indicaties stellen?

De afdeling Sociaal Medische Advisering adviseert opdrachtgevers over individuele burgers die om fysieke of psychische redenen in aanmerking komen voor een voorziening, die hen helpt zelfstandig te blijven wonen en/of te blijven functioneren in de maatschappij.

Jij voert je eigen spreekuur naar aanleiding van aanvragen over arbeidsgeschiktheid, Wmo-voorzieningen, woningurgenties, gehandicaptenparkeerkaart, bijzondere bijstand, leerlingenvervoer, sociaal medische indicatie kinderopvang, ontheffing van het inburgeringexamen of ontheffing van leerplicht.

Op basis van onderzoeksgegevens ga zoals anamnese en lichamelijk onderzoek beoordeel jij als ANIOS de mate van beperkingen en breng je daarover een onafhankelijk en objectief advies uit binnen de wet- en regelgeving. Je advies geeft helderheid m.b.t. de noodzaak of wenselijkheid om in aanmerking te komen voor de aangevraagde voorziening. Je werkt hiertoe in een team met artsen, orthopedagoog, psychologen.

Voor de functie van ANIOS Sociaal Medische Advisering heb je kennis GGZ- en LVB-problematiek. Bij de uitvoering van je taken ben je goed op de hoogte van de wettelijke en gemeentelijke regelgeving en van het netwerk en de procedures waarbinnen het advies zijn beslag krijgt.

Ben jij enthousiast geworden van deze beschrijving? Kijk dan verder naar wat er wordt gevraagd van jou als ANIOS om in aanmerking te komen voor deze functie!


Functie eisen

Als persoon kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en je bent in staat om team SMA op representatieve wijze te vertegenwoordigen.

  • Je bent afgestudeerd ANIOS
  • Je hebt affiniteit en ervaring in sociaal maatschappelijke advisering,
  • Bij voorkeur heb je de opleiding Indicatie & Advies gevolgd.
  • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar per week

Als ANIOS zijn competenties als resultaatgerichtheid, flexibiliteit, klantgerichtheid, adviesvaardigheid en probleemanalyse eigenschappen die bij jou horen. Je beschikt over goede mondelinge, schriftelijke en sociale vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® professionals in de publieke sector. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat we hard groeien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent!

Ben jij op zoek naar uitdaging, afwisseling én financiële zekerheid? Druk dan op onderstaande button of belSolliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Rotterdam