Vacature (Trainee) Logistiekmedewerker Chips Aardappelen - 's-Gravendeel

's-Gravendeel

AB Zuid-Holland
  • AB Zuid-Holland Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als trainee medewerker word jij verantwoordelijk voor dat de chips bakker altijd over voldoende chips aardappelen beschikt. We leren je graag de kneepjes van het vak! Het productieproces bestaat uit een aantal verschillende stappen: het sorteren van de aardappelen in de goeie maten. En voer jij een laatste kwaliteitscheck uit. Daarnaast moet de aardappel sorteerruimte opgeruimd en schoongehouden worden en assisteer jij bij werkzaamheden in het magazijn. Denk hierbij aan het laden en lossen van vrachtwagens en order picking. Voor iedere verschillende stap zijn andere handelingen vereist. Het is belangrijk dat jij leergierig en pietje precies bent, er kunnen natuurlijk geen fouten gemaakt worden. Op het moment dat jij alle handelingen onder de knie hebt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden, een leuke uitdaging dus! Daarna kan je ook leren om zelf de aardappels uit de bewaring te gaan halen met de trekker en trailer. In deze super afwisselende functie ben je een echte alleskunner en werk je ook nog eens dagelijks met de allerlekkerste chips, wie wil dat nou niet!

lees meer

Gestelde eisen Is 32 tot 40 uur per week beschikbaar
Heeft een trekker rijbewijs of is bereid deze te behalen.
Heeft een echte aanpakkersmentaliteit, werkt goed samen en is leergierig
Is accuraat en heeft enig technisch inzicht
Is in het bezit van een heftruck certificaat of is bereid deze te behalen.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Een fijne werksfeer waarbinnen iedere werknemer telt
Diverse opleidingsmogelijkhedenDirect een jaarcontract met fijn salaris dat afhankelijk van jouw ervaring ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uurGoede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 8,25% vakantiegeld en 2 keer per jaar de mogelijkheid om luxe werkkleding te bestellen.

Sollicitatieprocedure
Loopt het water jouw al in de mond bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Lars Kaim
T: 0187 - 49 12 88

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als logistiekmedewerker chips aardappelen kom jij te werken bij een van de hipste akkerbouwerbedrijven uit Nederland. De duurzaam geteelde aardappelen, worden geoogst, gesorteerd, gesneden en gebakken tot chips en in verschillende smaken verwerkt. Samen met het gezellige team ga jij er dagelijks voor zorgen dat duizenden mensen kunnen genieten van de heerlijke chips. Kortom, het gaat om een innovatief bedrijf dat zich in de markt onderscheid door duurzaamheid en kwaliteit.

lees meer

Contactpersoon L. Kaim
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in 's-Gravendeel