Vacature Operator Plastic Vapro | VAPRO - 's-Gravenzande

's-Gravenzande

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wie wordt jouw werkgever?:
 • Wij produceren plastic buizen.
 • Ben jij een enthousiaste operator?
 • Heb jij al enige werkervaring in een productieomgeving?

Vaste baan: Operator Plastic | VAPRO | 2.200 - 3.200 | Operator

Wij produceren geleidebuis, transportbuis voor vloeistoffen en gassen,beschermbuis voor data- en stroomkabels en producten voor irrigatie: Onze producten en expertiseworden wereldwijd gebruikt in bouw, infrastructuur, telecom, land- en tuinbouw ende recreatie sector.

De flexibiliteit, het vakmanschap en onze focus op resultaat zijn debasis voor de lange en succesvolle relaties die wij hebben met onspersoneel èn onze clienten. Bovendien bieden wij ons team een prettigewerksfeer en daarnaast voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature alsOperators-Gravenzande VAPROga je het volgende doen:

In teamverband verwerk je aan onze machinelijnen de grondstof tot een en eindproduct. Na een inwerkperiode kan je onder andere de machinesbedienen, productcontroles uitvoeren en eindproducten verpakken.Er wordt gewerkt in ploegen van maandag t/m vrijdag, waarbij het werkenbuiten de dagdienst wordt beloond met een toeslag.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerdeOperator,die past in deze rol.

Wat er van jou verwacht wordt:
 • Je hebt enige werkervaring in een productieomgeving;
 • Daarnaast heb je een opleiding VAPRO afgerond, ben je daarmee bezig of ben je bereid deze te gaan volgen;
 • Ook heb je affiniteit voor techniek;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je hebt doorzettingsvermogen en een flink portie energie;
 • Je werkt graag met je handen;
 • Bovendien heb je eigen vervoer en woon je in de omgeving van 's-Gravenzande, Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.
Wat je van deze werkgever uit 's-Gravenzande kunt verwachten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.200 tot Euro 3.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer direct!:

Naast alle details spelen ook andere zaken. Denk aan Operator Technisch Operator, CNC Operator of Proces Operator.

Wij zijn gevestigd in 's-Gravenzande, kom je uit plaatsen in de buurt moet je vooral ook reageren. Zo zijn ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg heel dichtbij. Je kan ook bij ons prima komen vanuit Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht. Als andere plaatsen noemen we graag Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft. Wanneer je woont in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis vandaar kan je prima naar ons toe komen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 3.200 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in 's-Gravenzande