Vacature Souschef / Zelfstandig werkend kok - Schiedam

Schiedam

Záálig, Eten & Drinken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Onze open keuken is een fijne plek om in direct contact te staan met de gasten en je collega's. We koken vers, met echte eigen recepten en veel creativiteit. Ben jij enthousiast, wil je graag goed samenwerken met je collega's in het kleine keukenteam en voel je je nooit te oud om iets nieuws te leren? Solliciteer dan snel.
Gestelde eisen Onze open keuken is een fijne plek om in direct contact te staan met de gasten en je collega’s. We koken vers, met echte eigen recepten en veel creativiteit. Ben jij enthousiast, wil je graag goed samenwerken met je collega’s in het kleine keukenteam en voel je je nooit te oud om iets nieuws te leren? Solliciteer dan snel.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Onze open keuken is een fijne plek om in direct contact te staan met de gasten en je collega’s. We koken vers, met echte eigen recepten en veel creativiteit. Ben jij enthousiast, wil je graag goed samenwerken met je collega’s in het kleine keukenteam en voel je je nooit te oud om iets nieuws te leren? Solliciteer dan snel.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Souschef / Zelfstandig werkend kok

Fulltime / parttime
Onze open keuken is een fijne plek om in direct contact te staan met de gasten en je collega’s. We koken vers, met echte eigen recepten en veel creativiteit. Ben jij enthousiast, wil je graag goed samenwerken met je collega’s in het kleine keukenteam en voel je je nooit te oud om iets nieuws te leren? Solliciteer dan snel.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Martijn Zaal
0614037650
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hulpkok in Schiedam