Vacature Bakwagen chauffeur C horecadistributie - Schiedam

Schiedam

Logistiek24
 • Logistiek24 Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 5 - 7 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functie omschrijving Bakwagen chauffeur C horecadistributie

Jij, als gepassioneerde bakwagen chauffeur C, bent op zoek naar vast werk met een vaste route tegen een prima salaris. Uiteraard is een C-rijbewijs vereist. Ervaring van minimaal 1 jaar als chauffeur is een pré.

Voor een mooi foodbedrijf in de regio Rotterdam zijn we op zoek naar een chauffeur voor het bevoorraden van diverse horeca gelegenheden en kantines. Het bedrijf heeft een goede naam en zorgt goed voor zijn chauffeurs. Het betreft een vaste functie voor de lange termijn.

Vanuit de vestiging Schiedam bevoorraad je de verschillende adressen vaak in de horeca maar ook andere afnemers. We zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs die klantvriendelijk en flexibel zijn. Je moet het leuk vinden om de afnemers blij te maken met zijn bestelling. Je bent het visitekaartje van het transportbedrijf en onderhoudt een goed contact met verschillende horeca-afnemers.

Je rijdt diverse regionale routes met een bakwagen. Bij het distributiecentrum en bij de klant los je de rolcontainers zelf. Daarnaast verzorg je de bijbehorende administratie. Er zijn verschillende diensten / werktijden bespreekbaar. Je werkt om de week op zaterdag en krijgt 125% uitbetaald op deze dag. Als je op zaterdag werkzaam bent, ben je door de weeks een dag vrij. Kortom, je werkt alleen overdag en maximaal 5 dagen per week.

Werktijden: starten tussen 5 - 7 uur 's ochtends. Je maakt werkdagen van 9 á 10 uur. Dus hoe eerder je begint, des te eerder ben je klaar.

Het voordeel van deze functie is dat je altijd vaste routes hebt in de regio en daardoor perfect weet hoelang je werkdagen zullen zijn. Het is een functie voor de lange termijn. Je kunt als fulltimer (+/- 45 uur per week) aan de slag of als parttimer al vanaf 1 dag.

Je salaris als chauffeur winkeldistributie is minimaal conform TLN cao. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling.


Functie eisen Bakwagen chauffeur C horecadistributie
 • Een geldig rijbewijs
 • Code 95
 • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Is in staat om kleine reparaties aan de vrachtwagen te verrichten
 • Is betrouwbaar en representatief en hulpvaardig
Een geldige code 95 is voor deze vacature is verplicht. Indien je code 95 is verlopen, kun je deze via een interessante regeling via LOGISTIEK24 behalen.

Bedrijfsprofiel

LOGISTIEK 24 biedt dagelijks veel nieuwe uitdagingen voor logistiek talent! Met het grootste aanbod aan banen bij solide opdrachtgevers in de transportsector doen wij elke dag waar we goed in zijn, jouw aan een nieuwe baan helpen. Onze dag is geslaagd als we jouw hebben geholpen aan een vaste baan bij een mooie opdrachtgever.

Geef tijdens ons kennismakingsgesprek aan welk chauffeurswerk jij leuk vindt en waar je goed in bent en wij zorgen voor dat langdurige uitdaging vlak bij jouw woonplaats. Uiteindelijk ben je dan het meest gemotiveerd en ga jij met een lach naar je werk. Maak nu een afspraak en wij doen je een niet te weigeren voorstel.


Arbeidsvoorwaarden
 • Een uitstekend salaris
 • Chauffeurswerk waar jij blij van wordt
 • Een zeer stipte betaling, altijd op tijd je geld
 • Wekelijkse verloning, maandelijks kan ook
 • Werk vlakbij je woonplaats
 • Langdurige samenwerking /vast werk
 • Een goed pensioen via STIPP
 • Waardering voor je werk
 • Doorgroeimogelijkheden bij de opdrachtgever
 • Opleidingen of bijscholing wordt jaarlijks verzorgd door het bedrijf
 • Een persoonlijke en betrokken contactpersoon vanuit LOGISTIEK24

Soort dienstverband: Voltijd
Werk je liever minder uren? Of andere werktijden?
Geef dit dan aan, er valt altijd over te praten.

Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar: 010-2600 180

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Bedrijfsomschrijving Logistiek24 is de specialist in het bemiddelen van vakmensen voor de transport en logistiek. Door te bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten, maar nog meer tussen mensen onderling. Het werk in de logistiek vraagt veel van je. Het vraagt daadkracht, energie, doorzettingsvermogen en karakter. Maar het vraagt eigenlijk nooit ... wat jij zelf wil.

Bij Logistiek24 vragen we dat wel. Want wij willen ontdekken wij jij bent. We willen weten waar je blij van wordt, wat je het liefste doet en vooral hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Met het grootste aanbod aan banen bij solide opdrachtgevers in de transportsector doen wij elke dag waar we goed in zijn, jou aan een nieuwe baan helpen!
Want een baan die perfect bij je past, daar worden wij blij van!

Dus wat we ook allemaal van je vragen, we zullen altijd beginnen met..

‘Wat zou jij willen?'

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Bakwagenchauffeur in Schiedam