Vacature Technisch / Mechanisch / Elektrisch monteur - Schijndel

Schijndel

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wij zijn op zoek naar een technisch / mechanisch / elektrisch monteur die flexibel en leergierig is. Werkervaring is een must om ons jonge, enthousiaste team te komen versterken. Wij zijn een klein familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in gebruikte grafische machines. Deze machines verhandelen, modificeren, reviseren en installeren wij in zowel onze werkplaats in Schijndel, als over de hele wereld.

Je bent een ervaren technisch / mechanisch / elektrisch monteur. Je kunt goed samenwerken, je bent flexibel en klantgericht. Ook ben jij resultaatgericht en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je bent bereid om ongeveer 25% van je werktijd bij klanten (wereldwijd) te werken. Je installeert, repareert en modificeert grafische machines in de verpakkingsindustrie.

lees meer

Gestelde eisen · Je hebt een afgeronde MBO+/HBO+ of gelijkwaardige opleiding, richting industriële automatisering/elektrotechniek.
· Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring en dan met name met het repareren/werken met Bobst machines, waarin wij zijn gespecialiseerd.
· Inregelen en inbedrijfstellen van diverse merkfrequentieregelaars is een pré.
· Je test en lost storingen op in zowel binnenland als buitenland.
· Ervaring met Eplan is een pré.
· Affiniteit met repareren en storing zoeken elektronicaprints is een pré.
· Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
· Je kunt zelfstandig werken en je bent initiatiefrijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een klein familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in gebruikte grafische machines. Deze machines verhandelen, modificeren, reviseren en installeren wij in zowel onze werkplaats in Schijndel, als over de hele wereld
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Electrical Engineer in Schijndel