Vacature Reachtruckchauffeur, XPO - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De beste reachtruckchauffeur van Nederland? Dat ben jij! Jij rijdt namelijk reachtruck als de beste. Hoppa, de goederen haal jij zonder moeite uit de stellingen en in een flits zet jij ze weer terug. Smalle paden, grote hoogtes? Daar draai jij je handen niet voor om. En hoewel jij mega goed en snel bent, verlies jij de veiligheid niet uit het oog en zorgt er voor dat alle goederen veilig en onbeschadigd weggezet worden.

XPO is een bedrijf dat samen met zijn medewerkers het beste wil voor elkaar en voor de klant. En daarom zijn zij opzoek naar jou: De beste reachtruckchauffeur van Nederland! Want XPO Schiphol werkt met allerlei high-tech goederen en dat vereist net dat kleine beetje extra meer aandacht.

Wie ben je?

 • Je hebt 2 jaar recente ervaring als reachtruckchauffeur
 • Je bent fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en werkt structureel in de ochtendshift (6.00 tot 13.30 uur) of in de middagshift (14.30 tot 22.00 uur) of bent bereid dit af te wisselen.
 • Je kan super veilig en secuur de reachtruck besturen
 • Daarnaast ben je ook een kei in logistieke werkzaamheden zoals orderpicken, scannen, checken, packen etc
 • Je houdt er van om de dag met een high five af te sluiten omdat je samen met je team de targets van de dag hebt gehaald.

Wat krijg je?

 • Een loon van minimaal €11,41. Hoe meer ervaring, hoe hoger je loon op loopt. Dat is lekker!
 • Een lekkere toeslag van 25% tussen op 19.00 - 21.00 uur en 35% tussen 21.00 - 22.00 uur
 • Gratis parkeren voor de deur, wat een luxe!
 • De kans om echt allround getrained te worden, want ontwikkeling vinden ze hier belangrijk
 • Een reiskostenvergoeding van maximaal 4,95 per dag en vanaf 1 juli maximaal 6,60 per dag
 • De mogelijkheid om via Goodhabbitz diverse trainingen te volgen
 • Je bouwt natuurlijk ook vakantieuren, pensioen en vakantiebijslag op

Is dit de baan waar jij enthousiast over vertelt op feestjes? Check dan of je actuele cv op je account staat, Solliciteer dan heel snel via onderstaande rode knop! Heb je nog vragen? Mail dan: [email protected] of stuur een whatsapp naar 020 410 60 77. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur in Schiphol-Rijk