Vacature Inside Sales Consultant - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

Status Pro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Onze opdrachtgever
Als Inside Sales Consultant ga je aan de slag bij een veelzijdig logistiek dienstverlener voor wereldwijde transport- en logistieke activiteiten. Inmiddels is onze opdrachtgever getransformeerd tot digitaal expediteur en verzorgen ze met meerdere vestigingen in Nederland en België wereldwijde zee- en luchtvrachtzendingen voor klanten en partners. Als digitaal expediteur geloven zij in grenzeloze, efficiënte en eerlijke wereldhandel met gemak en gelijke toegankelijkheid tot producten en diensten voor eenieder wereldwijd. Met de ontwikkeling van hun eigen digitaal platform heeft onze opdrachtgever de gehele logistieke keten gedigitaliseerd en voorzien ze in efficiency, kosten- en tijdsbesparing en volledige transparantie.

Standplaats
Schiphol-Rijk

Salaris
Salarisindicatie van €2.500,- tot €3.500,- bruto per maand afhankelijk van kennis en werkervaring.

Onze ideale kandidaat

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring bij een expediteur;
 • Je beschikt over logistieke inzicht en uitstekende communicatievaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Het is een pré wanneer je kennis hebt van luchtvracht, zowel import als export;
 • Je bent beschikbaar voor een 40-urige werkweek.

Wat hebben wij jou als Inside Sales Consultant te bieden

 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van een (vakgerichte) opleiding;
 • Een bonusstructuur;
 • Een prettige en informele werksfeer binnen een dynamische organisatie;
 • Werken in een jong, ambitieus en energiek team;
 • Regelmatige teamuitjes en dagelijks een potje tafeltennis en tafelvoetbal in de kantine wanneer het uitkomt.

Jouw nieuwe werkomgeving
Als Inside Sales Consultant houd jij je bezig met de verkoop binnendienst activiteiten en ondersteun je de buitendienst activiteiten. Denk hierbij aan het aanbieden en opvolgen van offertes. Je staat continue in contact met luchtvaartmaatschappijen, partners en leveranciers. Deze partijen voorzie je van passende oplossingen. Daarnaast verricht je backoffice werkzaamheden, zoals het correct afhandelen van klachten en vragen en het verzamelen van sales leads voor het Business Development team. Tevens schakel je met airlines om de juiste inkooptarieven te hanteren en te verkopen. Naast de commerciële werkzaamheden zal je eveneens verantwoordelijk voor het opzetten en geven van demo’s voor klanten die gebruik maken van portaal van onze opdrachtgever. Dit portaal maakt het voor klanten mogelijk om zelf hun eigen tarieven op te vragen. Kortom, een dynamische rol

Reageer direct!
Ben je enthousiast geworden voor de functie Inside Sales Consultant? Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV. Je kunt deze sturen naar [email protected] Voor meer informatie kun je bellen naar Kenneth Ho-A-Chin, bereikbaar op 0172-853292.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wat is momenteel jouw Status? Status Pro brengt organisaties in contact met de juiste professionals met ambitie! In de perfecte wereld komt elke professional op het ideale moment tijdens zijn of haar loopbaan in contact met de werkgever die op dat moment behoefte heeft aan expertise in combinatie met de juiste persoonlijkheid. Professionals die streven naar erkenning, de juiste ambities hebben en bereid zijn hiervoor hard te werken zijn bij ons aan het juiste adres.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Inside Sales Medewerker in Schiphol-Rijk