Vacature Objectbeveiliger Limburg - Sittard

Sittard

Risicobesef Beveiligings Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Beveiligingsmedewerker Flexibele Schil

In verband met uitbreiding van onze klanten portefeuille zijn wij op zoek naar all-round beveiligers Limburg. Je wordt ingezet op diverse objecten in Limburg en maakt onderdeel uit van onze flexibele schil. De afwisseling in deze functie vind je geen bezwaar en zie je als uitdaging. Voor de functie in de flexibele schil zoeken wij kandidaten welke 8 - 32 uur per week beschikbaar zijn.

Werken in de beveiliging is uitdagend. Wij hebben mensen in dienst die hun nek voor elkaar durven uit te steken. Mensen die klaar staan als er op korte termijn een beroep op ze wordt gedaan. Kortom doorgewinterde daadkrachtige beveiligers.
Werken in onregelmatige diensten is voor jou geen enkel bezwaar.

Match:
Je past goed binnen onze organisatie als je waarde hecht aan; loyaliteit, teamspirit, proactieve houding, oog voor details en open communicatie. De dynamiek en diversiteit van onze organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving, waarin beroep wordt gedaan op je flexibiliteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met hoge werkdruk en wisselende diensten.
Risicobesef Beveiligings Groep is een sterk groeiende dynamische organisatie waar je geen nummer bent. Er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Wij doen er alles aan om ons te onderscheiden. Dit verwachten wij ook van ons personeel. Ben jij de beveiliger welke we zoeken? Reageer dan door je motivatie, foto en CV te mailen.

lees meer

Gestelde eisen De vereiste zijn:
- Beschikken over diploma beveiliger 2 / ABM
- Geldig BHV is harde eis
- Representatief uiterlijk
- Communicatief zeer vaardig
- Basiskennis Engels / Duits
- Beschikken over een goede conditie
- Stressbestendig
- Doortastend en de-escalerend kunnen optreden
- Beschikken over rijbewijs B en eigen vervoer

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Duits, Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn specialisten in veiligheid en veiligheidszorg. In de rol van particuliere beveiliger beschermen wij mens en goed tegen risico's. Daarnaast helpen wij overheden, zoals gemeenten, mee bij het ontwikkelen van effectief veiligheidsbeleid.
Contactpersoon Mevr. Claudia Ramakers
0462400000
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiliger in Sittard