Vacature Winkelmedewerker - Sittard

Sittard

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Op zoek naar een leuke bijbaan met veel afwisseling? Een klant in Sittard zoekt oproepkrachten! Voor een van de mooie & gezellige winkels zoeken we iemand die op oproepbasis kan helpen.

Wat bieden wij jou
  • Marktconform salaris
  • Leuke werksfeer
  • Nul urencontract
  • Flexibel werken
Wie ben jij

Wat heb jij in huis? Je stapt gemakkelijk op klanten af en je vindt het leuk om een praatje te maken. Bovendien weet jij echt van aanpakken en je bent niet bang om net dat stapje extra te zetten. Verder:

  • Help je graag mensen;
  • Kun je jezelf flexibel opstellen;
  • Ben je leergierig en ben je bereid om, indien nodig, achter het ING servicepunt te werken en het certificaat te behalen;
  • Ben je tenminste 16 jaar
Wat ga je doen

Je geeft advies over verschillende producten; van een mooi boek tot de nieuwste agenda of een leuk tijdschrift. Met jouw hulp lopen klanten met een blij gevoel naar buiten. We vinden het vooral erg belangrijk dat je het echt leuk vindt om met mensen om te gaan, ze te helpen en tips te geven. Als je uitstraalt dat je plezier hebt in je werk, dan breng je dat altijd over op een klant. Dat maakt dat een klant weer terugkomt om nog iets te kopen.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een leuke winkel in Sittard!

Sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Winkelmedewerker in Sittard