Vacature Logistiekmedewerker - Sliedrecht

Sliedrecht

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen
Wil jij aan de slag in een moderne organisatie in Sliedrecht als logistiek medewerker? Heb jij ervaring op de heftruck én staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel? Salarisindicatie tot €2800,-Voor onze opdrachtgever in de regio Drechtsteden zoeken wij een betrouwbare medewerker logistiek! Deze organisatie is een sterke speler op het gebied van hoogwaardige kwaliteitsaccessoires voor technische toepassingen. In het grote magazijn ga jij zorgen voor alle voorkomende distributiehandelingen. Je bent veelal bezig met het laden en lossen van vrachtwagens mét en zonder heftruck. Daarnaast zorg je voor de ingang controle voor goederen die de vrachtwagen in gaan. Tijdens jouw werk leef je alle veiligheidsvoorschriften na en durf jij collega's erop aan te spreken als zij dit niet doen.Kortom: Ben jij een zelfstandige logistieke kracht die deel wil uitmaken van een moderne en kwaliteitsgerichte organisatie? Solliciteer dan direct!

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
* Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat* MBO Werk- en denkniveau* Aantoonbare VOG (Verklaring Omrent Gedrag)* Je bent betrouwbaar; afspraak is afspraak!
Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
* Een passend salaris dat hoort bij jouw skills en kwaliteiten* Een mooie job in een nog mooier bedrijf met modern bedrijfspand* Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband* Dagdienst 4x 9.5 uur van 07:00 - 17:30 of 07:30 - 18:00 uur

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Sliedrecht