Vacature Chauffeur CE - Son en Breugel

Son en Breugel

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

“Ja hoor, nóg een Chauffeur CE Combivacature!” We horen het je denken! Chauffeurs met rijbewijs CE en ervaring op een combi zijn natuurlijk erg gewild, je kunt overal aan de slag als je zou willen, maar hoe fijn is het als je bij een werkgever komt werken die jou ook echt begrijpt en all the way gaat voor jou?! Precies, even verder lezen dus en dan als een malle solliciteren! We zijn voor een logistieke dienstverlener met standplaats Eindhoven namelijk nog op zoek naar een knaller van een chauffeur CE!


WAT GA JE DOEN?

Als chauffeur CE combi doe jij belangrijk werk. Zonder jou en de producten die jij vervoert zijn er lege schappen en vallen processen simpelweg stil. Geen wonder dus dat er blije gezichten zijn wanneer jij met je goederen de hoek om komt. Ook een verantwoordelijke job, die verder gaat dan alleen ‘strak sturen’. Jij bevoorraad groothandels en winkels door de BENELUX met de Combi met daarop wissellaadbakken, hierin voornamelijk goederen die niet op een pallet passen, afwijkende maten hebben en dus extra aandacht nodig hebben. Jij bent pas tevreden wanneer de lading op tijd en in goede orde ontvangen is en de klant tevreden is. En juist deze verantwoordelijkheid is aan jou wel toevertrouwd. 


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Rijbewijs CE heb je in de pocket! Naast je bestuurderskaart
  • Geldige code 95
  • Enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur op een Combi
  • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem
  • Je spreekt de Nederlandse taal
  • Je bent representatief en klantvriendelijk
  • Je bent probleemoplossend en hoffelijk in het verkeer
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een (h)eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, maar dat is logisch. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur CE in Son en Breugel Bekijk alle soortgelijke vacatures