Vacature Chauffeur betonmixer - Son en Breugel

Son en Breugel

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zoeken een betonpompmachinist welke op locatie beton kan gaan storten om op deze manier diverse bouwprojecten mogelijk te maken


WAT GA JE DOEN?

Als chauffeur op een betonpomp heb jij een verantwoordelijke functie. Zonder jou valt het werk op de bouwplaats stil. Je bent dus een graag gezien persoon wanneer jij om de hoek komt rijden. Vanuit de betoncentrale rijd je binnen de regio naar verschillende bouwplaatsen, maar ook particulieren locaties. Jij zorgt dat de betonmortel op tijd op zijn bestemming is maar nog belangrijker dat dit veilig gebeurd. Een gevarieerde job met een grote verantwoordelijkheid maar dat is aan jou wel toevertrouwd! Geen dag is hetzelfde want iedere locatie is verschillend. Aan het einde van de dag zorg je dat jouw voertuig er weer netjes en schoon is zodat jij of jouw collega de volgende dag weer fris kan vertrekken.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een rijbewijs C
  • Een geldig VCA-certificaat is een pré, kan eventueel via onze eigen Academy behaald worden
  • Je hebt je code 95 op een rijtje
  • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart
  • Je bent flexibel in je werktijden
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien naar het grote werk? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy het CE-rijbewijs behaald. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Heeft deze vacature jou interesse gewekt, reageer dan snel op deze vacature

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Son en Breugel