Vacature Werkplanner constructieschilder - Spijkenisse

Spijkenisse

Bw-engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Bedrijfsomschrijving

Locatie: Spijkenisse

Deze opdrachtgever heeft de laatste jaren en bijzondere groei meegemaakt en is om die rede op zoek naar nieuwe krachten om de organisatie te komen versterken.


Functie inhoud
 • Als calculator/werkvoorbereider (stralen en constructieschilderen) assisteer je de projectleider bij berekeningen, werkvoorbereiding, implementatie en beheer.
 • Tijdens de calculatiefase kan je de aanvraag analyseren en de hoeveelheid bepalen op basis van tekeningen en/of werkregistraties.
 • Vervolgens schat je de werkcomponenten in.
 • Je wijst op risico's en kansen en stelt offertes op.
 • In de implementatiefase stel je werkplannen en roosters op en bijbehorende kostenbeheersing.
 • Je kunt ook helpen bij het opstellen van meer en minder werk.
 • In deze functie onderhoud je regelmatig contact met klanten, personeel, onderaannemers en leveranciers.
 • Je werkt in de regio Botlek Rotterdam.

lees meer

Gestelde eisen
Functie eisen
 • Je hebt een HBO technische opleiding afgerond en hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van (grit) stralen industrieel .
 • Daarnaast heb je ruime ervaring in de industrie en infrastructuur en bestekvormen.
 • Je bent een zelfstandige en proactieve teamspeler.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Extra informatie
Wij bieden
 • Naast hoge salarissen en uitgebreide arbeidsvoorwaarden zorgen zij ook voor een uitdagende werkomgeving met een hoge mate van zelfstandigheid.
 • In een professionele maar informele sfeer met ruimte voor jouw ontwikkeling.

lees meer

Bedrijfsomschrijving BW-Engineering is voor technici in elke fase van hun carrière.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van professionals in alle vakgebieden in de elektro- en installatietechniek. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn bekend met de industrie. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er binnen de sector speelt, welke kennis bedrijven vragen en waar voor jou de kansen liggen.

Je kan via ons als monteur, werkvoorbereider of calculator aan de slag. Van MBO t/m WO-opleidingsniveau, van junior tot senior en van parttime tot fulltime, we bieden het allemaal.

Naast de elektro- en installatietechniek zijn we ook werkzaam in andere sectoren. Neem een kijkje bij onze branches om te zien waar we actief zijn. En zet via ons de volgende stap in jouw carrière.

Wij spelen in op de ontwikkelingen in de sector en nemen een voortrekkersrol als het gaat om duurzame ontwikkelingen, als spin in het web van de installatietechniek motiveren wij ons personeel om zich te blijven ontwikkelen, door onder andere deel te nemen aan cursussen. Daarmee maken wij het mogelijk voor onze technische professionals om door te stromen in de nieuwe disciplines in het werkveld.  Wij geloven dat het erkennen van ambitie en competenties erg belangrijk is, om mensen op de juiste functies te kunnen plaatsen.

Om die reden zijn we altijd benieuwd naar jou als persoon en wat jou drijft in het uitoefenen van je vak. Wat kun je van ons verwachten? Altijd oog op vast werk, wij weten dat de techniek vaak projectmatig opereert en dat hierdoor veel vraag is naar tijdelijk projectmatige invulling. We hebben daarom ook duidelijke afspraken met onze installatiebedrijven over het in dienst nemen van de kandidaat. 

We werken er hard aan om voor jou de juiste werkgevers bij te vinden, en focussen ons daarbij op zaken die voor jou belangrijk zijn, denk hierbij aan: Het verkrijgen van een vast contract, dit creëert eigenaarschap (verbondenheid) en helpt in onze ogen werknemers en organisaties vooruit.  Bedrijf als een 'familie' zien, werken met gelijkgestemden en je op je gemak voelen onder collega's. 

Het vinden van een organisatie die je uitdaagt, en je werk met inhoud biedt. 

- Het bedrijf moet rekening houden met jouw carrière,- en doorgroeimogelijkheden en hier voldoende moeite in stoppen. 
- Werk dicht bij huis, aangezien je reistijd vast nuttiger kan besteden. 
- Goede werk/prive balans, het leven draait uiteindelijk niet allen maar om werk. 
- Last but not least; een financiële gezonde werkgever, waarbij je de komende jaren kan rekenen om voldoende werk. 

Bw-engineering heeft met ruim 10 jaar ervaring in de installatietechniek zijn strepen verdient. Met een landelijke dekking en ruim 150 opdrachtgevers, die onze kernwaarde vertegenwoordigen.

lees meer

Contactpersoon Bw-engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Constructieschilder in Spijkenisse