Vacature Opticien (in opleiding) - Surhuisterveen

Surhuisterveen

Fritech
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jouw werkdagen zullen onder andere bestaan uit het adviseren van klanten bij de aankoop van hun nieuwe bril en het slijpen van brillenglazen met behulp van de modernste apparatuur. Maar ook het uitvoeren van uitgebreide oogmetingen behoren tot jouw taken. Je hebt hierbij veel contact met klanten waardoor je jouw kennis in alle vormen toe kan passen!

Het is belangrijk dat jij over ervaring beschikt in de optiekbranche, maar ook als jij in het laatste jaar van jouw relevante opleiding zit ben je van harte welkom. De werkdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 – 17.30 uur. De voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime (37 uren) beschikbaar is, maar als je minimaal 3-4 dagen aan de slag kan zijn er ook mogelijkheden.

lees meer

Gestelde eisen

Wij vragen:

  • Je beschikt over ervaring in de optiekbranche en kunt zelfstandig aan de slag, of zit in het laatste jaar van een relevante opleiding (MBO);
  • Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 3-4 dagen);
  • Je woont op maximaal 45 minuten reisafstand;
  • Je bent zo snel mogelijk beschikbaar;

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

Wij bieden je een leuke fulltime baan aan waarbij je salaris wordt vastgesteld conform de CAO. Het is een baan voor langere tijd en wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen heb je de mogelijkheid om na zes maanden te worden overgenomen door het bedrijf zelf.


Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur in dat geval je CV inclusief motivatie naar [email protected] of bel voor meer informatie naar 0511-548300. We hopen je snel te zien! 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een optiekbedrijf gevestigd in de gemeente Achtkarspelen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam opticien. Het gaat hierbij om een hecht familiebedrijf waarbij service, kwaliteit, vakmanschap en ook gedegenheid hoog in het vaandel staan.

Contactpersoon Dianne Postma
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Opticien in Surhuisterveen Bekijk alle soortgelijke vacatures