Vacature Bijbaan Vulploeg - Swifterbant

Swifterbant

Deen Supermarkten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bijbaan bij de Vulploeg  
Houd jij niet van stilzitten? Heb je passie voor voedsel en lekker eten?
Kom dan werken bij DEEN Supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan met het uitgebreide assortiment van DEEN!

Wat maakt werken bij DEEN zo leuk?
Je werkt in een hecht team en de kans is groot dat je hier nieuwe vrienden aan overhoudt!
Sporten in het weekend? Daar plannen wij omheen! Roosters zijn flexibel en worden afgestemd op jouw hobby, sport en-/of studie. Mocht je toch een keer niet kunnen werken, ruil dan gemakkelijk je dienst via de app.

Wat wordt er van jou verwacht?
Om bij ons als Vulploegmedewerker aan de slag te gaan, ben je minimaal 13 jaar oud en 3 uur per week flexibel inzetbaar in de avond en/of het weekend. Je levert samen met jouw team een bijdrage aan een goedgevulde en strakke winkel, waar de klant graag wil komen om boodschappen te doen. Je vindt het leuk om klanten te helpen en als een team samen te werken.

Wil jij ook tijdens jouw vakantie salaris ontvangen?
Bij DEEN ontvang je een goed basis salaris en heb je recht op 8% vakantiegeld, dat jaarlijks in mei aan jou wordt uitbetaald. Daarnaast bouw je vakantiedagen op, waardoor je tijdens vakantie en vrije dagen salaris ontvangt. Hier word je toch BLIJ van!

Wil je solliciteren?
Misschien is dit wel één van de eerste keren dat je gaat solliciteren of heb je weinig werkervaring. Bij DEEN hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je kan rekenen op leuke en betrokken collega’s die je graag op weg helpen! Woon je binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal en ben je enthousiast geworden? Solliciteer binnen 1 minuut!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken bij DEEN is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. We vinden het belangrijk dat je wordt uitgedaagd in je werk en meer kennis en vaardigheden kan verkrijgen. Om je steeds meer te laten groeien, bieden we intern mbo- en hbo-opleidingen aan. Op deze manier kan je een landelijk erkend diploma halen en leer je, naast de praktijk, ook de theoriekant kennen. Hoe leuk is dat?

Onze opleidingen volg je op een locatie van DEEN, dus dit kan boven de winkel zijn maar ook boven het distributiecentrum. Wat je in de les leert, kan je dus meteen toepassen in de praktijk. Een ander voordeel is dat we jouw groei kunnen begeleiden en je kunnen helpen waar mogelijk. Je krijgt namelijk een praktijkopleider in de winkel. Dit is een leidinggevende die je gaat opleiden tijdens je studie. Daarnaast krijg je een bevoegde docent vanuit DEEN die je gaat helpen met schoolopdrachten die je vanuit de theorie krijgt.

Het is fantastisch om opgeleid te worden binnen het bedrijf en je vaardigheden steeds meer uit te breiden. Wij zijn blij met enthousiaste collega’s, want zo worden we iedere dag geïnspireerd en dat maakt werken en leren bij DEEN zo leuk!

lees meer

Contactpersoon Deen Supermarkten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vulploegmedewerker in Swifterbant