Vacature Spuitgietoperator kunststofindustrie - Tegelen

Tegelen

Arbeidsmakelaars BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je verzorgt in een leuke dynamische ploeg de productie van spuitgietproducten.

Je produceert, controleert en verpakt de kunstofprodukten. Je werk in drie ploegen.

Je bent werkzaam in de spuitgietindustrie en hebt ervaring met het produceren en ervaring in de spuitgietindustrie.

Tot jouw taken behoren: Bij en aanvullen van grondstoffen, verpakken, controleren en helpen van de teamleader bij alle voorkomende werkzaamheden. Je zorgt voor een optimaal proces en wil je graag verder ontwikkelen in deze omgeving.

We zijn op zoek naar kandidaten die duurzaam willen werken en niet  zo zeer naar kandidaten die komen om snel te schwitchen naar een andere werkgever. Je krijgt ervoor terug: Een betrokken werkgever die in jou als persoon wil investeren!! Er zijn doorgroeimogelijkheden. Je bezit een VCA en heftruckcerftificaat. Je spreekt de Nederlandse taal en een aanpakker.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Arbeidsmakelaars brengen uw vraag en het aanbod bijeen. Onafhankelijk. Onpartijdig. Bemiddelend. Dus zoekend naar de beste oplossing. Voor u.

De Arbeidsmakelaars zijn een groep ondernemers die er voor gekozen hebben om alle backoffice zaken centraal te regelen. Zodat ze elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod.

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

lees meer

Contactpersoon Wim Ambaum
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Tegelen